söndag 28 oktober 2018

Det finns bara en av mig


Det bästa med mig är att jag är en unik utgåva. Det finns inga kopior.

Jag kan tycka det känns väldigt bra att vi alla är olika. Det är alltid roligt att bli överraskad när man träffar nya människor. Dessutom kan man bli inspirerad att intressera sig för saker man aldrig funderat över tidigare. 

19 kommentarer:

 1. Tänk så tråkigt det vore om vi allihop vore stöpta i samma mall!
  Sen sägs det ju att vi alla utseendemässigt har en kopia. Hur mycket sanning det nu ligger i det.
  När jag var på Mallorca fick jag se en kvinna i baren som jag tyckte mig känna igen som en av barnens kusiner. Att hon inte kom fram och frågade vad jag glodde efter, förvånar mig. Sedan gick hon och satte sig vid ett bord och jag fick en annan vinkel där jag stod och iakttog henne och då var likheten plötsligt borta. Så det kan bli!
  Trevlig söndag!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland kan man se likheter beroende på vilken vinkel man ser personen ur.

   Radera
 2. Precis så är det. Det är intressant med alla människor, var och en för sig, just för att den människan är en unik varelse. Så ner med kloningen!
  Ha en fin dag Gunnel!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, fy så hemskt om alla var stöpta i samma form.

   Radera
 3. Nog är det befriande att vi alla är original!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Ja men så är det! Igår blev jag bekant med flera nya människor på festen jag var på. Nya givar, nya upptåg. Kul.
  Ha det så gott, kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man blir ofta positivt överraskad när man träffar nya människor.

   Radera
 5. Alla är vi unika!
  S...Jag hoppas att din helg har varit bra!
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Så sant så! Vad hemskt det skulle vara att finna både en och två kopior av sig själv. Hur intressanta skulle de samtalen bli? :-)

  PS: Har du möjlighet att plocka bort det här med att man ska kryssa i rutor på en massa bilder där det finns bilar, övergångsställe eller vad de nu frågar efter? I så fall gör det. Jag har svårt med att se de här små bilderna ibland... Försöker få iväg kommentarer, men ger upp ibland. Den här kommentaren har jag försökt få iväg 5-10 ggr, men inte lyckats. Får upp nya bilder hela tiden. Gör ytterligare några försök nu...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag visste inte att det var så krångligt att kommentera hos mig. Har det varit så alltid? Jag har inte ändrat något sen jag började blogga, men jag veta att ibland så har det poppat upp lite tokigheter som senare rättat till sig själv. Jag hoppas det är något liknande nu.

   Radera
  2. Nej, bilder kommer inte varje gång, men en gång ibland dyker det upp. Av de gångerna är det ofta jag har problem. Tyvärr.

   Radera
 7. Jag visste det utan att veta att jag när jag tar en tur så skulle jag finna något pantertantisk fynd, unikheten och möjligheterna att få nya infallsvinklar!
  Kram för det Gunnel!

  SvaraRadera
 8. Det finns bara en av dig och det är du, det finns bara en av mig och det är jag, det finns bara två av oss och det är vi!!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den melodin har man lyssnat på många gånger.

   Radera
 9. Visst är det härligt att veta att vi alla är original :)
  Kram

  SvaraRadera