måndag 8 oktober 2018

Brev från Donald?


Jag fick ett mail från Donald Trump där han klagade över att media inte trodde när han berättade att det var många amerikaner som kom fram till honom med tårar i ögonen och tackade honom för vad han gjorde för landet. Det betyder då att jag sällar mig till mediagruppen Jag har faktiskt högre tankar om de flesta amerikaner.

Nu hade han startat en insamling för att verkligen visa media hur fel de hade. Det var uppritat en tabell på antal dollar man kunde skänka. Det var bara att klicka på en ruta. Man kunde välja på 42, 50, 100 eller 250 dollar. De där 42 dollarna har satt myror i huvudet på mig. Hur kom han fram till just den summan?

Det stod inget om att det gällde andra nationaliteter så jag fattar inte riktigt varför han skickade ett mail till mig. Kan det vara så illa att han tror att Sverige är en delstat i USA? Visserligen är allt amerikanskt väldigt populärt här, men någon måtta får det ändå vara.

Politik är egentligen en allvarlig sak. Det handlar om människors väl och ve. Då borde alla som sysslar med politik verkligen ta det på allvar......sluta ljuga och fiffla och uppföra sig på ett sätt så att de förtjänar väljarnas förtroende.

16 kommentarer:

 1. Jag har inte fått något Mejl!
  S.....Tiden går på något konstigt sätt mycket fortare nu när man är gammal mot når man var barn.
  Ha en bra dag!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Jag har inte fått något mail ifrån Trump. Och skulle det komma något så åker det direkt i papperskorgen.
  Ha en bra dag! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår inte varför jag blev utvald.

   Radera
 3. Såg du Skavlan i fredags och den där Trumpanhängaren Ann Coulter - Hon är besviken på honom, för att han inte går tillräckligt långt och hon längtar efter och väntar otåligt på "Muren". Vad är det för galningar! Kan de inte lära sig av historien. Vi måtte väl haft nog av murar!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag missade programmet, tyvärr. En del har nog bara ett stort flygfält mellan öronen, tycks det som. Och sådana människor ska vara med och bestämma hur det ska vara i världen. Skrämmande!

   Radera
 4. Jisses Gunnel ... tänk att Trump skickar brev till dig! Undrar varför han gör en insamling - han lär ju ha rätt bra med pengar och en hyfsad lön.
  Uppochned är världen och man undrar hur det ska gå.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns onekligen oroligt när sådana politiker får så stor makt. Det kan sluta väldigt illa.

   Radera
 5. Ha ha, säger jag bara! Trump är skvatt galen och jag tänker bara på muren som han skulle bygga. Är det sådant vi strävar mot?

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur kan så många bara nonchalera det som hänt längre bakåt i tiden. Varför tror de det ska bli så bra nu? Murar, förtryck och all slags orättvisor är lika hemska när de än uppkommer.

   Radera
 6. Det finns snart inget som förvånar mig. Usch.
  Ha en fin dag och släng mailet :D
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Han tror nog du digger honom och hans politik! Du ska känna dig utvald förstås :-) Nej, inte har jag sådan kontakt med Trump att han sänder mail till mig ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han måste ha tagit miste på mig och en annan person.

   Radera
 8. Han räknade nog inte med att du och alla dina bloggvänner blir trumpna av att se honom, höra honom osv. Fast å andra sidan så är det nog en ställföreträdare som vill ha en insamling för sin egen del, kan jag tänka mig. Trumpen klarar sig nog, skattesmitaren och miljadären. Skitgubbe rent ut sagt!
  Men känn dig utvald Gunnel, jag har inte fått ett enda litet ord från Vita huset. :)
  Men visst är det bra när man kan sända mejl man inte vill ha raka vägen ner i soptunnan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tvivlar på att det är Trump som skrivit mailet. Han håller väl bara till på Twitter. Hur hinner han styra....eller stjälpa USA.....mellan allt twittrande? Jag önskar jag kunde gjort så med allt annat skräp också....bara tryckt på deleteknappen...den nya städroboten.

   Radera