tisdag 6 mars 2012

Ängelholm - en (mar)drömskommun?Ibland undrar man om inte politikerna håller för både ögon och öron, så de slipper se och höra vad resultatet av deras beslut blir. På kort tid har det skrivits om inte fullt så roliga saker från Ängelholms kommun. Först handlade det om fladdermössen som tagit över Badhuset och nu sist var det de äldre som inte fick smör på skorporna till förmiddagsfikat. Undrar egentligen om de fikar med skorpor på Kommunhuset, eller det kommer fram smaskigare saker där. Efter ramaskri från höger och vänster, så har det nu blivit bestämt att de äldre visst ska få smör på sina skorpor...och det redan idag. Däremot så var det mer tveksamt med serveringen av Proviva och frukt. Småsnålt är bara förnamnet!

De flesta komuner brukar vilja skryta och gärna bjuda in folk från när och fjärran för att visa hur bra allt fungerar. Kanske Ängelholms kommun bjuder in till kaffe med dopp i Batmans grotta?

22 kommentarer:

 1. Förstår fortfarande inte varför det ska sparas på gamla och sjuka.
  De flesta av oss blir själva gamla en dag.

  mvh

  SvaraRadera
 2. Det här var så uselt så jag mådde illa men nu när smöret är tillbaka fattas vällinbeslut och proviva också.Någon borde kasta skorpor på kommungubbarna som sitter på sina feta arslen(ursäkta franskan) och äter wienerbröd,grrr!

  SvaraRadera
 3. Det är skandal att våra gamla inte ska få äta gott sin sista tid på jorden.

  SvaraRadera
 4. Man kan ju undra vad kommunpolitikerna har till sitt kaffe när de har möte??.........Som tur är så prioriterar man om sina drömmar.Kram!

  SvaraRadera
 5. Fika i Batmans grotta, det var fyndigt!

  SvaraRadera
 6. Marianne: Många politiker har ingen aning om hur deras beslut påverkar de gamla. Hade inte skadat med en veckas praktikjobb på plats.

  Maria: Ja, det finns mycket annat man kan spara in på om det behövs.

  Yvonne: Ja, inte tror jag de har skorpor.

  Lavendia: Jag skulle dock aldrig vilja fika där ...eller ens gå in där.

  SvaraRadera
 7. Försökte skriva en kommentar på min egen sida, vilket inte gick. Både lo o vildsvin finns. Grannen har filmat ett lodjur. Men de lär vara mycket skygga. Vildsvin fanns bara på andra sidan sjön. Förra året iallafall.

  SvaraRadera
 8. Inte nog med detta ifrågasättande av skorpor. Först ska det föregås av en utredning och hur många påsar skorpor kostar inte det.
  Dom skulle skämmas.

  SvaraRadera
 9. Alla kommuner verkar ha sina bekymmer, oavsett färg på styret. Det låter så bra när de ger sina vallöften. Sedan får man se sig i stjärnorna efter det de lovat. Och vi väljare lär oss aldrig....

  SvaraRadera
 10. det verkar som om den kommunen har allvarliga problem med sin ekonomi
  kramar

  SvaraRadera
 11. Lisbeth: Hade de struntat i utredningarna så hade det funnits pengar till grädde i kaffet med.

  Beppan: Och det konstiga är att alla politiker verkar vara så lika.

  Ansepanse: Det kan också vara så att de prioriterar helt fel saker.

  SvaraRadera
 12. Jag går i skogen själv, men inte för ensligt. Tycker jag det är för tyst, börjar jag sjunga. Då visar sig inte ett djur, var så säker.

  SvaraRadera
 13. Det sker mycket konstigt nu för tiden.

  SvaraRadera
 14. Det är hemskt när det sparas på såna saker för de äldre. Undrar hur de tänker? Undrar om de vill sitta på ett sånt hem när de blir gamla, där de inte kan få det de vill ha.

  SvaraRadera
 15. Lavendia: Haha! Du har så bra idéer. Den ska jag med använda. Skrämmer säkert bort joggarna också då.

  4U2: Ofta är det saker som man tycker att sunda förnuftet skulle säga hur det borde vara, som konstras till så fort politekerna är inblandade.

  Raija: Troligtvis inte. Men då blir det nog annat ljud i pipan.

  SvaraRadera
 16. Jag ser det som att de flesta kommuner håller igen på något. Men visst är det för jä**gt att de inte ska kunna få smör på skorpan. Nej du, jag tror nog att de på kommunerna har smaskigare kaffebröd än en skorpa.

  SvaraRadera
 17. Anita. Verkligen småsnålt att spara in på de äldres matkonto.

  SvaraRadera
 18. Nä man fattar verkligen inte varför det ska sparas på maten. Men det där med fladdermöss i badet lät ju lite ruggigt. Kram på dig.

  SvaraRadera
 19. Hej!

  Det finns ett svar på din kommentar i min blogg

  kram

  SvaraRadera
 20. Annika: Tycker synd om personalen som tvingas arbeta där.

  SvaraRadera
 21. Ja, det är ischiasen som spökar igen
  det som utlöste det hela var att jag höll på att missa toaletten igår kväll. Plus att det är lite småkyligt ute idag

  SvaraRadera