onsdag 30 augusti 2017

Brev från Melania


Jag brukar titta på ett humorprogram på TV som heter Saturday Night Live. I varje avsnitt får man följa Donald Trump, spelad av Alec Baldwin och Hilary Clinton, spelad av Kate McKinnon. Även Donalds olika rådgivare dyker upp i de mest bisarra utklädslar, som parodierar deras sätt att vara. De uttalanden som presidenten och Hilary gör i de här sketcherna har lite verklighetsanknytning, men de är naturligtvis väldigt ironiska. Alec B. är nästan en porträttlik Donald Trump. Han trutar med läpparna och kisar med ögonen så de blir pyttesmå. Även frisyren är en direkt kopia av den riktiga presidentkalufsen.

Egentligen tycker jag synd om Donald. Han ser ut att ha samma mjuka, fina babyhår som jag har. Det är inte nådigt kan jag tala om. Bara man går ut och den minsta vindil far fram så åker hårtestarna som helikoptervingar runt huvudet. Mitt hår är bara snyggt inomhus, och jag passar mig väldigt noga för att komma i närheten av fläktar eller annat blåsande. Både spray och gelé är en stor utgiftspost som gör stora hack i pensionen.

På tal om Donald så skickade Melania ett mail till mig igår. Det gällde någon slags fond som hennes man var inblandad i. Jag fick hans telefonnummer ifall jag ville ringa honom, men det tror jag att jag struntar i. Visserligen gällde det en överföring till mitt konto på 60 milj dollar, men vad i all världen ska jag med så mycket pengar till. Och dollar ovanpå allt ihop! Det är bara besvärligt att behöva växla till svensk valuta. Vi har ett Forexkontor på Väla visserligen, men det brukar alltid vara sån kö där, och jag hatar att stå i kö.

För att inte verka alldeles för oartig så tror jag att jag skickar ett brev till Melania och säger att Donald kan behålla pengarna och använda dem att köpa hårspray för.


18 kommentarer:

 1. Bli nog väldigt många parodier på den gubben, han inbjuder ju till det,
  Har liiiite svårt att se allvaret i det han säger när han står där å plutar med läpparna på det barnsliga sättet.

  Bra du skickade tillbaks pengarna, nu behövs dem nog till all översvämningsoffer.

  Tjingelingen från Rantamor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingen kan väl ta på allvar det som han pratar om? Det är för mig en gåta hur han kunde väljas till president.

   Radera
 2. Det programmet har jag missat helt men visst är skådespelaren väldigt porträttlik! Tänk vilka generösa erbjudanden om gåvor man får numera! I går fick jag ett mail till gruvan. Förvisso gällde det bara 135000 kronor men det kom till oss alla ;-)

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev ändå en liten slant åt var och en av er.

   Radera
 3. Ett program jag har missat - eller så har vi inte den kanalen kanske. Han är verkligen lik Trump! Klokt av dig att avstå de pengarna ... så mycket pengar är nog bara till besvär! Jag ska få 40 000 kr insatta på mitt konto - behöver bara verifiera mitt konto :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag har också sett och skrattat åt en del av deras sketcher på Youtube.
  Kan du verkligen sova efter att ha tackat nej till alla de pengarna? :)
  Kram Bosse
  Ps. Jag blir störd på vissa bloggar när jag ska kommentera. Det står att jag haft tur och vunnit en mobil och får välja modell själv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ångrade mig lite direkt efteråt, men det gick snabbt över. Blir du erbjuden en mobil på min blogg också? Det är inte klokt vad en del företag är givmilda.

   Radera
 5. Tänk vad mycket skräp man får. Man ska "bara" fylla i vissa uppgifter.
  Jag har både en iPod och en iPhone liggandes och vänta på att jag ska bekräfta min hemadress. Vet inte hur många påminnes mail jag fått.
  Tror att du gjorde rätt som struntar i Trumps pengar. //Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skulle kunnat öppna en butik om jag tagit emot alla mobiler och annat som erbjudits mig.

   Radera
 6. Haha! Ja, han kan nog behöva ha de där pengarna till hårspray :)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske hade varit bra med ett suntförnuftspray också.

   Radera
 7. Haha det har jag missat skall se om jag kan hitta något av de på youtube.

  Haha såna mail är bara så kul, tänk att det finns de som tyvärr går på dessa mail? :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite konstigt att någon fortfarande blir lurad. Det skrivs ju om det här fenomenet stup i kvarten.

   Radera
 8. Svar
  1. Det dyker kanske upp fler erbjudanden.

   Radera
 9. Haha.... rätt beslut av dig...

  SvaraRadera