söndag 5 april 2020

Tänk positivt


Var försiktig med negativa människor. De kan förvandla varje lösning till ett problem.

I dagens läge är det ännu mer viktigt att omge sig med positivt tänkande människor. Det är framtidstro och hopp om att allt ska bli bättre som behövs nu och inga domedagsprofetior. Naturligtvis måste vi ta det som sker på stort allvar, men allt behöver inte svartmålas. 

27 kommentarer:

 1. Precis, det finns alltid en ljusning i tunneln!
  Ha en skön söndag!
  Inger

  SvaraRadera
 2. Alldeles så är det! Även om det ser svårt ut, så måste man se framåt ... ha framtidshopp och tro att det blir bättre!
  Önskar dig en fin söndag!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Det är klokt att tänka så! när det är som mörkast blir det ljust.
  Att försöka tänka o handla positivt är ett bra första steg i rätt riktning.

  en skön söndag önskas!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Allt brukar ordna sig till sist...även om det tar lång tid.

   Radera
 4. Våren, vårvädret hjälper till att se det positiva. Så länge man får vara frisk, så lever man i en positivitet. Det gäller ju alltid, inte bara nu. Ha en fin söndag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett positivt tänkande lättar upp alla situationer alltid.

   Radera
 5. Vilken positiv inställning den kvinnan hade. Härligt att läsa om.

  SvaraRadera
 6. Tack för de orden, jag kan bara hålla med!! Njut nu av din söndag som jag hoppas ska vara fin och solig på alla sätt <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har haft riktigt vårväder i eftermiddag.

   Radera
 7. Hur eländigt det än är, så måste man finna ljusglimtarna, och ta vara på det roliga.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gäller att fånga all ljusglimtar man ser.

   Radera
 8. Vilken söndagsglad MM. Instämmer fullt i dina ord. Jag tänker liknande varje dag. Därför begränsar jag nya intryck från alla "självutnämnda experte"r på sociala plan. De stjäl den energi som jag försökt bygga upp. När jag börjar drömma ombehagliga drömmar är det en varningssignal.Lagom dos är givetvis superviktig att införskaffa sig kontinuerligt.
  Söndagskram från ett soligt Visby

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man mår så mycket bättre när man skymtar en ljusning. Varför älta allt elände?

   Radera
 9. Jo, se inte hindren utan möjligheterna! Det är så mycket negativt nu i nyheterna, lätt att bli "smittad". Men det bästa är att gå ut i naturen.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att gå en tur i naturen är rena terapin, du har så rätt.

   Radera
 10. Så sant som det är sagt! Nu gäller det verkligen att fokusera på det som är positivt och som ger glädje i tillvaron.

  Kram och ha en fin söndag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om man tänker efter så finns det mycket att vara glad över.

   Radera
 11. För att hålla positiviteten uppe bör man nog se media så lite som möjligt... Hoppas du får en fin söndag =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, där frossas det i allt som är dåligt.

   Radera
 12. Absolut! Det positiva ger oss en styrka och den behöver vi. Vi samlar också på oss styrka för kropp och knopp genom att vara ute och röra oss. Glädjande att se att så många andra också är det. Och att man håller avstånd.
  önskar dig en så bra söndag som möjligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Promenader är välbehövliga nu. Man känner sig så mycket piggare av frisk luft. Då deppar man intet ihop även om man får höra om eländes elände.

   Radera
 13. Ja, nu behöver man verkligen tänka positivt och ändå klokt!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att vara försiktig är bara bra, och det tror jag de flesta har förstått.

   Radera
 14. Viktigt att tänka och att vara positiv!
  Kram!

  SvaraRadera
 15. HERPES är en allvarlig och återkommande sjukdom som inte kan botas genom läkemedel eller injektioner av de amerikanska läkarna men det bästa sättet att ta itu med Herpes är genom att ta naturliga örter medicin för det, jag har läst om DR JAMES den stora herbalistläkaren som botade mig från herpes med hans kraftfulla örtmedicin. Jag kontaktade honom för att veta hur han kan hjälpa mig och han sa att jag aldrig skulle oroa mig för att han skulle hjälpa mig med de naturliga örterna! Efter två dagar efter att ha kontaktat honom berättade han att botemålet var klart och han skickade det till mig via UPS SPEED POST och det kom till mig efter 3 dagar! Jag använde medicinen som han instruerade mig (MÖRNING och kväll) och jag blev botad! Det är verkligen som en dröm men jag är så glad! för människor som lider av herpes och andra sjukdomar bör kontakta honom för sin örtmedicin eftersom jag är ett levande vittnesmål och jag botades av herpes och hans medicin är legitim. Jag skickade honom vad han begärde och han skickade mig sin medicin som jag tog i tre goda veckor och idag är jag här ute med negativt resultat. när jag gick på testet var jag så glad efter att ha gått igenom hans medicinering. du kan nå honom via VIA E-post drjamesherbalmix@gmail.com eller whatsappnummer: +2348152855846

  SvaraRadera