fredag 26 april 2013

Bloggtävling


Det finns många olika portaler där man kan lista sin blogg. Det gör ju helt klart att andra har lättare för att hitta till dig och du kan själv hitta andra trevliga bloggare. Jag har listat mig på lite olika ställen. Ett av dem är Besökstoppen. Jag har hittat många trevliga bloggar därigenom. Det är bara att klicka på det man är intresserad av. Det finns att välja på allt mellan himmel och jord...humor, familj, resor, hobby, hantverk m.m. Väldigt praktiskt att ha allt samlat. Att bara gå in på nätet och leta på måfå är inte så lätt, tycker jag. Nu såg jag att det fanns en tävling som man kunde anmäla sig till, vilket jag gjorde. Igår kväll fick jag ett meddelande att min blogg tillsammans med fyra andra blivit utvald att tävla om att bli Veckans blogg. Fram till nästa torsdag går det att rösta på de här fem bloggarna och den som vinner visas då under en veckas tid under rubriken Veckans blogg. Det är inga pengapriser, men äran av att bli utvald till Veckans blogg räcker ganska långt. Det gör kanske att fler hittar till ens blogg och förhoppningsvis vill fortsätta att läsa den. För visst är det så att man skriver för att man vill att så många som möjligt ska läsa. I annat fall kunde man ju bara skriva dagbok och låsa den när man skrivit klart.De av er som är intresserade av att rösta på min blogg får väldans gärna göra det. En bit ner i högerspalten på Besökstoppens sida finns röstningsrutan där man kan klicka i vilken blogg man röstar på. Det kommer att bli en mycket spännande vecka.

19 kommentarer:

 1. Visst är det kul om någon annan än man själv gillar att läsa bloggen - jag gillar din och vi har ju "känt" varandra ganska länge nu. Nu har jag varit inne och röstat på din blogg :)
  Kram
  Lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack! Visst "känner" vi varandra...i varje fall känns det så.

   Radera
 2. Fixat! Lycka till! :)
  Kram Nina

  SvaraRadera
 3. Jag var ju med förra veckan och det var jättetrevligt. Jag vann inte men kom som nummer 2. Fn syns jag som "bästa värvare" och där står att jag värvat dig...vet inte själv hur det skulle gått till men kul är det att finnas med på första sidan. Jag röstar på dig såklart /Maj

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Maj! Jag röstade på dig också. Har missat att du var med som värvare.

   Radera
 4. Grattis till dig. vad kul att du kom med och så klart ska jag gå in och rösta eftersom jag gillar din blogg. Det finns som du säger många att välja på det gäller bara att hitta vart man passar in
  Lycka till och min röst får du
  Kram

  SvaraRadera
 5. Det är klart att jag röstar på dig, så många trevliga stunder som jag har haft här!!
  Kram och lycka till!

  SvaraRadera
 6. Tusen tack, Ingrid. Jag har för mig att jag läst nånstans att du vunnit ett bloggpris, men det var nåt mycket större.

  SvaraRadera
 7. vad spännande :) nu har jag varit där och röstat på dig
  kramar

  SvaraRadera
 8. Klart jag röstar på din blogg och har nu gjort det :-). Nu håller vi tummarna, för som det såg ut nu, så låg du i toppen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snällt att du röstat på mig. Det är spännande nu fram till torsdag.

   Radera
 9. Men självklart så går jag in och röstar på dig!!!
  Din blogg får mig alltid att le:)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack! Jag måste säga samma om din blogg, Vi har helt klart samma slags humor.

   Radera
 10. Hej igen! Nu har jag, söndag, röstat på dig igen. Du ligger fn två såg jag. Jag tror jag misslyckades lite med att förklara för mina "bloggläsare/vänner" och nya och gamla vänner på Facebook att man faktiskt kan rösta EN GÅNG VARJE DYGN och att man kan rösta själv också hoppas jag du vet. Lycka till nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack vad du är omtänksam. Jag har själv också röstat.

   Radera
 11. Vad roligt! Jag gillar ju din blogg och din underfundiga humor så självklart har du fått min röst. Nu håller vi tummen. Du låg tvåa när jag röstade.

  Kram

  SvaraRadera