onsdag 11 januari 2012

Se upp, IKEA!


Min man och jag hjälptes åt att förbereda mangelkorgen, den som nu ska tjäna som babysäng, eftersom den var tvungen att åka iväg till Luxemburg omonterad.  Den är ganska gammal och välanvänd, så den var lite sned i botten. Det fixade Göran enkelt. Han gjorde även en ställning att sätta den på och förborrade och markerade i värsta IKEA-stilen. Katarina meddelade idag att hon hade satt ihop den på 5 minuter, och det varken fattades eller blev några skruvar över. Klädseln var bara att trä på och sen var det bara att bädda och ställa den på plats.

Santos, som utnämnt sig själv till Luxemburgs egen Kevin Costner, ligger i startgroparna. Han har så smått börjat att träna på livvaktsjobbet med hjälp av statister. Han måste ju vara redo när den stora STJÄRNAN gör entré.

9 kommentarer:

 1. Säger bara, jag vill vara som en kameleont. Kunna vara den jag är och se ut som jag vill utan att någon ifrågasätter mig. Tant eller tant dagens tanter är ju inte dom som vi såg när vi växte upp. Ibland stöter man på en kvinna i 70 årsåldern som är urläcker fräsch och inte en dag äldre än 45 i sättet. Då blir jag lite avis. Kanske dags att ta tag i det här för jag vill ju egentligen ha många byrålådor att öppna.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Så fin vaggan blev. Ja hundarna är bra barnvakter. Paxi lämnar nästan aldrig mitt barnbarnsbarns säng när han ligger här. Paxi ligger hela tiden vid sidan om.Hoppas du inte fått två kommentarer nu för jag tryckte fel första gången. I så fall får du ta bort den ena.Kram Anita

  SvaraRadera
 3. Lisbeth: Livet blir lite roligare om man kan hoppa från en låda till en annan. Att hänga upp sig på att man inte kan göra vissa saker p.g.a. ålder tycker jag är tokigt. Känner man att man har lust och ork, ska man klart prova på.

  Anita: Hundar har kanske nån inbyggd vaktgen. De tar åtminstone sin uppgift på allvar.

  SvaraRadera
 4. Så fina, både sängen och hunden...:-)...skönt att allt passade och var så lättmonterat.

  SvaraRadera
 5. Ja, nu är det bara att vänta på bebisen.

  SvaraRadera
 6. Så vad ska jag säga om mitt hälsotillstånd?

  det är bara en enda soppa pga den där vidriga kontaktpersonen på AF.
  Efter dagens strapatser med att plocka skräp så har jag ont i ryggen igen.

  Men som alla andra sjuka så har jag inte råd att vara hemma

  Hur mår damen själv?

  Mvh

  SvaraRadera
 7. Har ont i luftrören efter en långdragen förkylning.....men jag hoppas det går över av sig själv.

  SvaraRadera
 8. vilken fin babysäng alldeles full med gosedjur
  kramar

  SvaraRadera