lördag 14 januari 2012

Dasshumor


Dassboken hänger på många arbetsplatstoaletter. Om någon ger sig tid att läsa nåt där är väl tveksamt. Det stod på löpsedlarna igår om en kommunaltjänsteman som försökt dra av sitt toalettbesök på sin reseräkning. Det blev avslag. Tur ändå att det finns vettiga människor. Det finns säkert en del som gillar att sitta och läsa tidningen på det här stället. Då kan jag tänka mig många mycket mjukare och behagligare ställen när jag ska läsa dagens tidning....soffan t.ex. Många anser att en tidningsprenumeration är alldeles för dyr, och läser den i stället på nätet via sin mobil. När den är färdigläst är det väldigt enkelt att fortsätta surfa vidare. Det kommer kanske snart att finnas marknad för en ny produkt...... vadderade toastolar för Internetnödiga.

7 kommentarer:

 1. Jag vet vuxna karlar som läser serietidningar på toaletten.Jag testade att läsa dagstidingen på nätet men fy och usch,inte alls samma känsla som att bläddra till morgonkaffet i lugn o ro!Vadderad toastol däremot hade inte varit fel,hahaha!
  Ha en skön mjuk dag :-)!

  SvaraRadera
 2. Jag tvivlar på att många läser dassboken, men många pojkar läser serietidningar på dass.
  Har precis bläddrat klart i DN´s papperstidning, och fy fan säger jag. Texten är så liten att man bara kan läsa rubrikerna.
  Tacka vet jag DN`S nättidning, då ser man vad det står,kan välja vad man vill läsa och framför allt är detta sätt det billigaste

  Ha en bra lördag

  SvaraRadera
 3. Skicka genast toasitsen. Jag sitter på en kudde i soffan och på stolarna men på toaletten håller jag på att förgås. Verkar som om infektionen gått ända ner i skinkorna. Lite smågullig var den dessutom.
  Kram

  SvaraRadera
 4. :) ja, vem vet :) jo, jag läste också om den nödige som försökte sig på ett avdrag på ynka 5 kr
  Sv: nej, jag skulle få panik om jag inte hade min laptop :D det är ju inte klokt egentligen
  kramar och en fin lördag till dig

  SvaraRadera
 5. Hejsan Gunnel !

  Var har Du hittat den vitsiga sitsen.Tänkte på en gång när jag blivit opererad för gallan och låg på uppvaket, då kom de med en fotölj som de ville jag skulle kissa i.Den var vadderad,så det funkade inte.De skulle tappa mig sa de.Inte i golvet då sa jag. Var nog väldigt sluddrig.Så väckte de mig stup i ett, för att fråga när jag var född. Det har Ni i journalen, svarade jag.

  Kram Mi

  SvaraRadera
 6. På min förra arbetsplats så parkerade killarna sig på de båda toaletterna efter frukosten. Det var lite pinsamt när någon ringde och sökte dem och jag fick hitta på någon ursäkt att de var ute och skulle återkomma om en halvtimme, för det tog tid för dem. De skulle ha behövt en sån här söt sits, för de måste ha fått träsmak i rumporna.

  Har inte kunnat skriva någon kommentar de senaste dagarna och hoppas det fungerar nu.

  SvaraRadera
 7. Marianne: Jag vill också kunna bläddra för hand. Blir en helt annan känsla.

  Zoega: Vi har HD och där kan man inte klaga på texten. Jag brukar kolla på HD:s TV-sändningar. Det är mycket lokala nyheter.

  Lisbeth: Ska genast paketera in en sån. Själv har jag inbyggd vaddering baktill så jag behöver ingen sån.

  Ansepanse: Man skaffar sig många nya livsviktiga saker.Hur överlevde man förr?

  SvaraRadera