söndag 8 januari 2012

Jag har gått Skåneleden idag


Ja, i varje fall en liten bit av den...en VÄLDIGT liten bit. Men jag lyckades ändå passera ett stort antal sådana här orange markeringar. Det finns gula markeringar också, men de visar bara var motionsslingan går. När jag flyttade upp hit på åsen så fanns det 4 stycken olika utmarkerade slingor från 2-5 km. På den tiden hade jag en liten hund, Milou, och vi gick dagligen någon av de här sträckorna. Efter en rejäl höststorm för flera år sen, så såg skogen ut som ett flygfält. Helt platt! Det tog lång tid att röja upp och slingorna gjordes inte vid mer. Vi har en elupplyst slinga här i skogen, där det är bredare att gå eller springa och den görs vid lite då och då.

När solen kom fram i förmiddags snörade jag snabbt på mig gåskorna och gav mig in i skogen. Jag lyckades gå där i 20 minuter och njuta av sol och fågelsång, innan det gråa vädret hann ikapp. Då vände jag och gick hem igen.

7 kommentarer:

 1. Såg din kommentar hos Marianne angående awarden. Du går in på design (Samma ställe som du hittade dina andra gadgetar t ex blogglistan etc...) och lägger till en gadget som heter BILD, i den lägger du bilden.
  Här började dagen oxå med sol och nu är det grått...hej å hå va fort det kan gå! Kramen..

  SvaraRadera
 2. Men så duktigt att vara ute på en promenad...
  jag har varit dynglat idag...
  barn och barnbarnsbakis...

  Tjingelingen

  SvaraRadera
 3. Babbi:Tusen tack! Nu fixade jag det.

  Rantamor: Barnbarnsbakis tycker jag låter mysigt.

  SvaraRadera
 4. vi har haft gråväder hela dagen men promenad blev det i vilket fall :) vad tråkigt att de där slingorna inte gjordes iordning igen, det är ju så mycket roligare att gå i skogen
  kramar

  SvaraRadera
 5. På sommaren går det att ta sig fram där ändå eftersom jag minns var slingorna gick, men nu under den här mörka årstiden vågar jag mig inte på det. Det blir så fort mörkt i skogen.

  SvaraRadera
 6. Imorgon är det min tur att ta en kortare promenad.
  Ska till doktorn kl 8.15, i och för sig en bra tid. Men det är ju på mornarna som det är störst risk att ev halka.

  Så jag bävar. Men får väl hasa mig fram som en pensionär, och gå bitvis i gräset

  Ha en fortsatt bra dag

  SvaraRadera
 7. Det var rejält lerigt och slirigt inne i skogen idag, men det var så lite folk där så det gjorde inte så mycket om man såg ut som Bambi på is.

  SvaraRadera