fredag 26 oktober 2012

Mingla på röda mattan


James Bond firar 50 år i år och nu visas den 23:e filmen om honom. Jag har inte sett alla, men en hel del av dem. Skådespelarna har varierat under årens lopp helt naturligt. Jag läste idag att Sean Connery inte var den förste att gestalta Bond, utan det var en amerikansk skådespelare som hette Barry Nelson. Han spelade Bond i en TV-version av Casino Royale redan 1954. Dessutom var Sean Connery inte den som Ian Flemming ville ha som huvudperson. Han ville hellre ha David Niven. Jag är glad att han blev övertalad. För mig är Sean Connery den "riktige" Bond även om de flesta efterföljare varit ok.

Idag bjuder Kulturhuset i Svalöv in till mingel på röda mattan en timme innan premiärvisningen av den senaste Bondfilmen "Skyfall". Man uppmanas komma klädd i äkta Bondstil. Jag ska genast dyka in i garderoben och se vad jag hittar. Redan när jag läste inbjudningen i tidningen i morse, så kände jag att den var delvis riktad till mig. Jag har faktiskt lite erfarenhet av att promenera på röda mattan.

17 kommentarer:

 1. Helt klart ska du gå!! Du har ju vanan inne att gå på den röda mattan. Lycka till med klädseln.Bondtjejerna brukar ju inre ha så mycket på sig ,så ta nåt varmt med dej att dricka! Bra förslag att kolla upp med någon som har larm.Här är det sol och kallt .. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror inte det är så lämpligt att jag går lika lättklädd som Bondtjejerna. Risken finns att de andra gästerna sätter skumpan i halsen.

   Radera
 2. Precis! Du har ju fått blodad tand. Du måste visa vad du tog på dig för kreation. Ha det bra i helgen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukar ha svårt att fastna på bild av nån underlig anledning.

   Radera
 3. Då blir det mer skumpa till dej.
  Det blir kanske så att du kan ta med dej hem... :-D Kram!

  SvaraRadera
 4. Först MÅSTE jag kommentera ditt Inlägg när Zoé var på Restaurang! Så söt, så söt och dina bilder + text därtill var helt UNDERBART!!! Du anar inte så härliga Inlägg du skriver! En fröjd att få läsa, tack, tack!!!
  Sedan din premiär av Bondfilmen i kväll...trippa på du på den röda mattan, dra på dig någon gammal "trasa" de kommer gå galant för en sådan Pantertant som dig!!!
  Må gott och var rädd om dig unika och värdefulla Qvinna!
  Kram och vink.

  SvaraRadera
 5. OK! Om jag får skumpa när vi träffas så får vi kul.Jag blir snurrig av en halv öl!! Lovar du att ta hand om mej?? Kram!

  SvaraRadera
 6. Va bra att du har övat på röda mattan...men kom ihåg att stanna så att dom får dig på fotot, ska bara komma ihåg att smygtitta i Hänt i veckan på affär`n när ingen ser...hahaha

  LYCKA TILL PÅ MATTAN.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Jag ska komma ihåg att stanna upp och vinka. Då vet du att jag vinkar till dig.

   Radera
 7. Inga problem för dig att klä dig som en Bondbrud!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att du har såna höga tankar om mig ....och min figur. Men jag kan tala om för dig att det är en teknisk omöjlighet.

   Radera
 8. I en av filmerna, Goldfinger, använder väl bondbrudarna bara guldfärg som kläder?
  Önskar dig en fin stund i minglet på röda mattan!
  Här håller vi i oss, det blåser som bara den

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Tack för din utmärkta idé. Jag har funderat så på vad jag skulle ta på mig. Nu kan jag andas ut.

   Radera
 9. Tyvärr inga bilder. Det var några linslusar som envisades med att skymma mig hela tiden. Så förargligt!

  SvaraRadera