tisdag 26 augusti 2014

Det hände mig också


För det mesta är jag väldigt dåligt uppdaterad när det gäller vad som händer i kändisvärlden....men inte nu längre. Igår var jag hos frissan och fick ny färg och lite kortare frisyr. Då passade jag på att läsa om allt "viktigt" som hade hänt. Jag har fått mig till livs både bråk, skilsmässor, bröllop, kommande bebisar och allt mellan himmel och jord. Det gäller att läsa snabbt, för det tar bara 20 minuter för hårfärgen att fastna och sen är det urtvättning, föning och fixering som gäller. Lite svårt att sitta med en tidning då.

Precis innan "äggaklockan" ringde att färgen skulle tvättas ur slog jag upp en sida där rubriken var "Charlotte Pirelli jagad av getingar". Jag hann inte läsa vidare så jag vet inte riktigt var, när och hur det här hemska gick till. Det var lite igenkänning över det hela. Jag har också blivit jagad av getingar i sommar, men inte den minsta notis stod att läsa om det. Visserligen har jag berättat om det i min blogg, men alla i hela Sverige läser inte den. Det betyder att stor del av svenska folket inte har en aning om att både Charlotte Pirelli och Pantertanten har blivit jagade av getingar.

20 kommentarer:

 1. Ha ha ja vilka rubriker, vad finns det att skriva om annars . . . .
  Kanske att min man har dödat alla getingar där vi bor, så nu slipper han gå med munnen stängd.
  *fniss*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Getingar är inget kul att ha i närheten.

   Radera
 2. Tror banne mig att det har varit getingarnas sommar i år. Vi har till all lycka klarat oss bra men jag vet att det är många, många som har varit jagade denna sommar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har också hört att det är många som har haft problem med de här otäckingarna.

   Radera
 3. Ja det finns mycket onödigt att läsa. Undrar hur man som kändis uppfattar att bli omskriven för en sådan sak. Synd att jag så sällan går till frissan för jag får inga sådan riksnyheter.
  Inte stod det väl i erat "blad" att vi tankade i Åstorp på vägen hem från Malmö i söndags? Kunde tänka det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det har jag inte läst nåt om. Hur kunde de undanhålla oss en sån sensation?

   Radera
 4. Vet inte vilket som är värst Jagad av getingar eller vargar. Vi har ju varg här nere i skåne just nu! ........Ola & Mia blev glada för de fina orden.De fick en fin ljusstake ocksåKram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror faktiskt att getingarna är ettrigare, men jag är glad om jag slipper möta en varg.

   Radera
 5. Hemska insekt. sch och fy sjutton, hitills har jag klarat mig från att bli stungen.
  Det gör så jävukskt ont. så jag aktar mig nog, dansar som en tokig och viftar, vilket man inte ska.

  Haft ihjäl tre med elracket.

  Du är påläst nu ifall jag vill veta, och det vill jag. Vad heter Prisessan Madeleines baby.

  Må så gott och kram Mi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon heter Leonore. Getingar kan jag var förutan.

   Radera
 6. Jodå, jag läste minsann i en av kändistidningarna att Pantertanten blivit jagad av getingar.....Du måste bara ha missat den artikeln ;)
  Kram och trevlig tisdag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha! Vilket nummer var det???? Den tidningen måste jag absolut läsa......men med en sån stor nyhet så är väl alla exemplar slutsålda.

   Radera
 7. Men du jag tipsar han den där Journalisten som jag delar hus med....Han kommer kanske ner och gör ett reportage om dig....Visserligen fel upptagningsområde. men vi kan väl alltid påstå att Getingarna kom från Skillingaryd;))
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha! Ami och du är precis lika tokiga!

   Radera
 8. Du borde verkligen kontakta någon av skvallerblaskorna och upplysa dem om vilket scoop de missat!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Så du tycker också det är viktigt att alla får veta. Jag får nog tipsa nån redaktion....eller kanske Susan fixar det.

   Radera
 9. Haha... tänk vad man får veta mycket i de där skvallerblaskorna. Brukar slänga ett öga i dem hos frissan och förvånas varje gång över att någon enda människa köper skräpet...
  Hm... tänk vilken nyhet de missade :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, där gick skvallerskribenterna miste om något. Tur att frissan köper tidningarna så man inte missar den sortens nyheter.

   Radera
 10. Jag hoppas det blir ändring på det inom det snaraste. Pantertantens blogg är betydligt mer spännande och rolig. Jag brukar också "läsa ikapp" i väntrum och brukar ibland konstatera att blaskorna är gamla. Vad blev det för färg? Jag gissar på gulsvart-randigt. Kram Bosse

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Getingfärgat????? Aldrig i livet! Det blev mycket mörkt brunt med illröda slingor i luggen. Nu syns jag lång väg.

   Radera