onsdag 6 november 2013

KalkonTVJust när jag tänkte att nu finns det inte fler dåliga teveprogram som kan sändas, så visade det sig........att det finns det visst.......minst två stycken. Förra tisdagen satt jag framför TV:n och slötittade. Det första programmet jag hamnade i var Montazami med vänner. Det var så otroligt pinsamt så man skämdes nästan för att titta på det. När det blev dags att leta efter bearnaisesåsen, som ingen visste hur den såg ut, slog jag över till en annan kanal. Man kan nästan säga att jag kom ur askan i elden, för jag hamnade hos Wahlgren/Bagge och festen de höll för sina vänner. Jag fattade över huvud taget inte vad hela programmet handlade om. Det lilla jag såg så satt de bara och pratade en massa strunt eller ringde till Bert Karlsson och la på luren i örat på honom. Väldigt vuxet!

Jag tänkte att det är kanske bara barnsjukdomar som man får ha överseende med. Det blir säkert bättre. Därför gav jag båda programmen en chans till den här veckan. Helt i onödan! Producenterna ska ha en eloge för att de håller en jämn kvalitet på programmen........nämligen mycket jämnt låg. Det är för mig en stor gåta varför de här programmen spelades in. Och en ännu större gåta är varför man sänder dem. Men lugn!  Det blir värre. Nästa vecka dyker båda programmen upp igen.

24 kommentarer:

 1. Så himla bra skrivet av dig.
  Kan heller inte förstå sådana program,
  som att vi borde titta på kändisars vardagsliv, och att det skulle intresser,
  näj, näj...
  tur att det finns andra program och
  en bra bok att läsa vissa kvällar.

  Kändisar får ha sina fester och olater,
  och kan dom sen tjäna pengar på det så må dom få det.
  Tycker verkligen att det är lågvattenmärkta program, men det är ju vad jag tycker....

  Tjingelingen från Rantamor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker det är lite att idiotförklara tittarna när hur dåliga program som helst får visas. Då hade det varit bättre med en svart TV-ruta som det var i TV:ns barndom. Man måste inte glo på TV 24 timmar om dygnet.

   Radera
 2. läste Rantamors kommentar och jag skulle kunnat skriva precis likadant själv, förstod redan av reklamen som visades innan programmen att de absolut inte var något att titta på, skulle aldrig vilja använda min tid till att sitta och titta på sådant skräp
  kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr finns det många sådana onödiga program.

   Radera
 3. Önskar dig din bästa November någonsin...
  Massor av kramar från Nicki

  SvaraRadera
 4. Sällar mig till övriga. Har sett Gunilla Persson någon gång. Hur kan man bara vara sådan? Som sagt, det är pinsamt.
  En serie, som jag har följt i tre avsnitt och som jag verkligen gillar är Hjem på måndagarna. Men det är ju en annan typ av program.

  SvaraRadera
  Svar
  1. En del gör tydligen allt för att få vara med i TV.

   Radera
 5. Håller helt med fast jag inte sett något av programmen. Räckte med att se trailerna.. eller vad det heter..?? så de blev bortgallrade redan där för mig. Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varför gör man program som de flesta tycker är jättedåliga? Vill man inte ha så många tittare som möjligt?

   Radera
 6. Jag har inte sett något av programmen . Montazami tänkte jag ett tag att jag skulle kolla på men ångrade mig igen. Jag anade att det inte skulle vara något. Det andra vet jag inte ens vad det är. Till saken hör att det är mycket lite som jag tittar på TV. Jag sitter hellre vid släktforskningen och när jag sitter med det så glömmer jag tiden. Rätt som det är så har det gått fyra timmar. Ha det bra. Kram/Anita

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du gjorde rätt som valde bort programmen. Det är mycket intressantare med släktforskning.

   Radera
 7. Skönt...Då gjorde jag rätt som valde bort båda programmen efter att ha läst vilka de handlade om...Kände att det där kan jag nog leva utan:)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har verkligen inte gått miste om något.

   Radera
 8. Sådana program e nog helt onödiga. Verkar som om producenterna skulle undervärdera tittarna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det verkar som om de hade lite TV-tid som de måste fylla med nåt. Det hade varit bättre med en paus.

   Radera
 9. Det är väldigt mycket kalkonteve just nu. "Svensk humor" på Svt1 t ex, man skäms över att det får sändas sån smörja.
  Det är tur att vi har de danska och norska programmet att gotta oss åt.
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr får jag inte in varken Danmark eller Norge, så ibland tar jag till DVD:n i stället.

   Radera
 10. Hej, vet du, jag zappade lite mellan kanalerna, suckade djupt för dessa två program var ju de enda som kom, o jag tänkte, detta tar nog Montazami hem för hon har så många fans i Sverige. Urusla program, de ger absolut ingenting! Istället gör jag så att jag går in på mitt programbibliotek som Telia erbjuder, är ungefär som Play, med de flesta kanaler med, sen kan jag välja och vraka bland massor av program som jag har missat att se. Jättefina dokumentärer bland annat.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. De här två programmen var nog de mest onödiga jag sett.

   Radera
 11. TV är inte så kul alla gånger. Vi kollar sällan men försöker se Bonde söker fru och så Downtown Abbey (nej det heter inte så riktig, men nästan) . Sen kan jag stå ut med Idol också o Skavlan. Bättre att välja sina program än att pinas med dåligt. De du nämner har jag aldrig sett och det ska jag tydligen vara glad för.
  Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tur att det finns en chans att stänga av eländet när det blir för dåligt.

   Radera
 12. Hahaha! Helt underbart skrivet!

  SvaraRadera