måndag 2 augusti 2010

Låtsas som det regnar


Nu har jag hittat mitt favoritparaply! Det har både rätt färg (orange) och en kul text. Kruxet är att det finns i Canada, men jag får väl beställa det på nätet. Jag måste ut och leta efter orange gummistövlar också som matchar paraplyet. Sen kan inget regnväder i världen få mig på dåligt humör.

I morse var jag tvungen att stiga upp lite tidigare än jag brukar, eftersom jag skulle åka till Kvidinge. När jag kom dit sov Rasmus fortfarande, men det dröjde inte länge förrän han kom promenerande i pyjamas. Ögonen var stängda, men han pratade för fullt. Jag misstänkte att han var sömngångare, men det var nog bara så att munnen var klarvaken men ögonen hade inte hunnit med riktigt. Tänk att kunna vara så på alerten så fort man slängt benen över sängkanten!

Det har gjorts undersökningar om hur länge man bör sova. För vilken gång i ordningen vet jag inte och om den gör så stor nytta är väl inte heller säkert. Senaste rönen var att man bör sova 7 timmar, varken mer eller mindre. Så stressande! Ska man då koppla sig till nån manick som går igång när man somnar, och som sen ringer och väcker efter exakt 7 timmar? Det gavs förslag på hur man skulle göra för att varva ner innan man somnade. Man skulle titta på nåt småtråkigt program på TV. Så enkelt! Det är ju ett råd som alla kan följa. Man behöver inte leta länge för att hitta varken småtråkiga eller stortråkiga program.

Nej, nu måste jag börja varva ner så jag kan somna vid 11-tiden. Annars får jag inte min sjutimmars-skönhetssömn. Fast det är väl tveksamt om det räcker med 7 timmar.

3 kommentarer:

  1. Det blir ett extra plus till dig!

    SvaraRadera
  2. Kolla Stadium efter gummistövlar. Mina är köpta där för en billig peng och är illröda åt det orange hållet :-).

    SvaraRadera