tisdag 17 augusti 2010

Frukost på MaxiVar inte särskilt hungrig i morse när jag vaknade, så jag hoppade över frukosten. Nu är ju inte detta nån större katastrof, för precis som kamelerna kan lagra vatten för framtida behov, så kan jag lagra fett. Det är egentligen konstigt det här med vikten. Som tonåring var jag mager som en sticka. Jag har sparat en klänning från de åren och tittar man på den så kan man nästan tro att den har tillhört nån avlägsen släkting till Barbie. Det var absolut inte så att jag avsiktligt höll mig smal, som en del unga tjejer gör idag. Tack och lov så har en del modehus börjat tänka om, och visar inte sina kläder på de allra spinkigaste modellerna.

Jag var tvungen att åka iväg och handla en del presenter idag, så vi började i Hyllinge och där hittade vi en del. För att inte återfalla till mitt gamla magra jag, så gick vi till Maxi och lyxade till det med korv med bröd för 5 kr. Nästa anhalt var Väla. Det märks att semestern är slut för de allra flesta, för det är inte samma trängsel längre.

Glasmästaren hörde av sig idag. I morgon kommer han och sätter in nya fönster. Äntligen! Tänk ändå vilken tur att det har regnat så många dagar nu. Annars hade jag kanske hunnit putsa de gamla fönstren. Man ska aldrig jobba i onödan.

1 kommentar:

  1. Ja, jag har fått se denna klänning. Inte mycket tyg där gick åt till den;)!

    SvaraRadera