torsdag 17 maj 2018

För kännedomJag vill bara tala om att idag tar jag det extra lugnt. Den här sista tiden har inte varit nyttig för mitt höga blodtryck. Läkaren klagade även på att jag hade för låg puls, men de sista dagarna har den nog varit nästan normal p.g.a. att jag varit så förbaskad. Igår kväll försökte jag igen att lista Göran på "min" vårdcentral. Jag hade inga större förhoppningar om att lyckas denna gången heller........men kors i taket! Göran och jag tillhör nu samma vårdenhet, Slut med alla telefonköer och virriga meddelanden. Nu känns det riktigt tryggt att bli sjuk. Vi kommer åtminstone att bli väl omhändertagna.

16 kommentarer:

 1. Så skönt att du fick Göran listad på din vårdcentral. Unna dig nu att ta det lite lugnt så att trycket får en chans att sjunka!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Så skönt att ni hamnat på samma vårdcentral nu. Här hör man allmänt klagomål på vår nya vc och jag är tacksam att jag sluppit göra några besök där. Samtidigt har jag lite dåligt samvete, för jag har inte gjort någon kontroll på flera år nu. Jag bara begär nya recept och det skriver de i alla fall ut.
  Ha en fin dag!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
  Svar
  1. På min VC måste jag göra en undersökning varje år annars får jag inte förnyat recepten, och det tycker jag känns bra.

   Radera
 3. Bra att du fick in Göran på samma vårdcentral.
  S..Miljonen hade hjälpt till att stoppa i hålen man har+ att ge en rejäl slant till barn o barnbarn,
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Men så bra att du lyckades lista honom på din vårdcentral :)
  Var rädd om dig!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Så skönt! Då kan du nu andas ut, och varva ner.
  Men ibland så måste man vara frisk, för att orka vara sjuk. Knasigt...
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns onekligen lite lättare nu.

   Radera
 6. Så skönt att veta att allt är som det ska vara.
  Jag blir arg och upprörd när det som SKA fungera inte gör det. Undra på att trycket stiger. Bra att ni nu är listade på samma vårdcentral. Toppen!
  Nu kan du säkert andas lite lugnare igen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns som om luften gått ur mig precis som en sprucken ballong. Nu vet jag i varje fall att det blir inte mer strul när vi behöver hjälp.

   Radera
 7. Nu kan du äntligen koppla av. Det är ju naturligtvis inte bra för blodtrycket att bli så upprörd. Det hade du ju all fog för.
  Kram från Ingrid som önskar dig en skön helg.

  SvaraRadera
 8. Skönt att kampen är över....för nu i alla fall! Hoppas ni får så få behov som möjligt av deras tjänster...o håller er friska istället. Lugna puckar nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bara den känslan att veta man kan få tag på någon när det behövs gör att man känner sig friskare.

   Radera