lördag 7 april 2018

Vardag igen

Mycket har hänt de senaste två veckorna. Alla barn och barnbarn har varit hemma och det har varit jätteroligt. För första gången träffades alla fyra kusinerna i verkligheten, och de kom mycket bra överens. Trots åldersskillnaden hittade de många gemensamma saker de kunde roa sig med. Tyvärr är livet inte bara solsken. Dagen innan Peter och hans familj skulle åka tillbaka till Dallas åkte Göran akut in på sjukhuset. Tidigt i morse åkte Katarina med familj tillbaka till Luxemburg, men jag är glad att jag har Ulrika och hennes familj i närheten. Jag kommer att tillbringa mycket tid inne hos Göran. För tillfället är all blogglust bortblåst.

29 kommentarer:

 1. Det låter tråkigt och jag förstår att du har det jobbigt nu. Önskar Göran god bättring och dig själv styrks i det svåra.
  Sänder dig många kramar i vårsolen!

  SvaraRadera
 2. Roligt att ha alla barn och barnbarn hemma. Men så trist för Göran. Jag hoppas verkligen på en snar bättring för honom.
  Många styrkekramar

  SvaraRadera
 3. Trevligt med barn och barnbarn på besök, en av livets höjdpunkter.
  Förstår att du kommer att vara hos Göran och att bloggandet blir sporadiskt.
  Tänker på dig och hoppas att Göran snart blir bra igen.
  Sänder dig många styrkekramar.

  SvaraRadera
 4. Åh, så tråkigt att höra! Jag hoppas att Göran snart tillfrisknar så att du får hem honom igen. Strunta du i bloggen och ägna dig åt honom! Vi finns kvar när du får blogglust igen.
  Varm kram, Ingrid

  SvaraRadera
 5. Det låter allvarligt med din Göran. Även jag önskar honom ett snabbt och bra tillfrisknande.

  Att ha barn och barnbarn samlade är alltid trevligt! Tur att din man kunde delta den mesta av tiden tillsammans med dem.

  SvaraRadera
 6. Förstår att du haft fina dagar med barn och barnbarn samlade. Hoppas nu att Göran kryar på sig snabbt!
  Tänker på dig Gunnel!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Mina tankar finns hos dig! Jag förstår dig så väl, vad du går igenom just nu. Hoppas, hoppas att Göran kryar på sig snabbt och snart är hemma hos dig igen! Styrkekramar!

  SvaraRadera
 8. Kramar och tankar till er ❤

  SvaraRadera
 9. Vad roligt att kusinerna hittade varandra. Förstår att det varit två intensiva veckor. Sorgligt att läsa att om Göran. Skönt att du har Ulrika med familj i närheten. Hoppas de tar väl hand om din man. Styrkekram Bosse

  SvaraRadera
 10. Hittade hit precis
  Tråkigt att läsa om din man (tror jag)
  Hoppas att allt går bra/:carina

  SvaraRadera
 11. Livet är upp och ner.
  Skickar varma kramar och omtanke och önskar snabbt tillfrisknande!

  SvaraRadera
 12. Det var verkligen tråkigt att höra. Även jag har åkt ut och in ett par gånger så påsken avslutades i moll. Hoppas på snabbt tillfrisknande för Göran.

  Kram <3

  SvaraRadera
 13. Hoppas på snar bättring, livet är tufft. Styrka!

  SvaraRadera
 14. Men kära nån så tråkigt att höra, önskar att allt går er väg och att det snart blir bättre, krya påsigGöran

  SvaraRadera
 15. Förstår att du inte har ro att blogga när din man ligger på sjukhuset. Hoppas att han kryar på sig så att din vardag blir sig lik igen. Håller tummarna för att han ska blir frisk igen.
  Styrkekram från Ingrid

  SvaraRadera