torsdag 1 december 2011

O, vilken ickeunderbar morgon


Jag är och har aldrig varit en morgonmänniska, och idag kändes det jobbigare än vanligt att stiga upp. Det var halvskumt när jag vaknade i morse och det har inte ändrat sig på hela dan. Det är omöjligt att avgöra vad klockan är bara genom att titta ut genom fönstret. Av dagsljusstyrkan att döma har det varit kväll hela dan. Sådana här dagar önskar man att man bara kunde krypa ner under täcket igen.


Jag tänder samtliga lampor och elljusstakar i huset. Det finns inget värre än att gå i halvskumma rum. Då behöver man ju nästan pannlampa för att orientera sig och jag är ingen tunneljobbare. På tal om tunnlar. Idag läste jag att polisen hittat en 600 m lång knarktunnel under gränsen mellan Mexico och USA. Det var visst den andra tunneln på kort tid som upptäckts. Här fanns t.o.m. en liten järnväg. Det är bara att konstatera att det kan inte ha varit de ansvariga för Hallandsåstunneln som haft hand om det bygget, för då hade det inte blivit någon tunnel.

Eftersom jag inte varit så där väldigt effektiv tidigare idag, fortsätter jag med det. Varför ändra på nåt som fungerar bra? Nu ska jag läsa en massa bloggar.

8 kommentarer:

 1. Jag har ingen överskottenergi.Jag var av nöden tvungen att städa upp.Hade ju vilat och inte gjort något på 10 dagar.. Kram!

  SvaraRadera
 2. Jag hoppas också att jag håller mej frisk! Kram!

  SvaraRadera
 3. Rätt tänkt: man ska inte bryta ett vinnande koncept!
  Men här har du en som är morgonmänniska! Har en inbyggd väckarklocka i ryggraden som "ringer" 6.00..(arb.tidigare innom vården)
  Må väl och ha det gott!

  SvaraRadera
 4. Jag önskar jag var mer morgonpigg, för alla på de flesta jobb förväntas man vara så effektiv tidigt på dagen. Jag jobbade natt på Barnsjukhuset några år. Det var perfekt för mig.

  SvaraRadera
 5. Jag var nattmänniska förr...men så fort jag hade fyllt 50 var det kört...nu är jag morgon människa. Ack du tunga värld! Behöver råd tips eller hjälp när du vill dekorera bloggen så är det bara att hojta till :)

  SvaraRadera
 6. Jag har passerat 50 med råge, så jag kan nog inte hoppas på det. Tack för erbjudandet om hjälp. Det kommer jag att behöva ofta, är jag rädd för.

  SvaraRadera
 7. Jo, det är omöjligt att avgöra vad klockan är bara att titta ut genom fönstret.
  Det är ju mörkt nästan hela dagen nu, och speciellt om det är molnigt och trist väder
  men snart så vänder det...
  kram

  SvaraRadera
 8. Ja, det ser jag fram emot.

  SvaraRadera