onsdag 21 juli 2010

Support


Det hände nåt konstigt med min dator häromdagen. Helt plötsligt försvann ett program från den, ett fotoprogram. Jag kan aldrig tänka mig att det är jag själv som har avinstallerat det, för så kunnig är jag inte. Men däremot har jag kanske gjort något annat tokigt, så det var det som ställde till det. Dags att ringa support (Ulrika). Naturligtvis fixade hon det på nolltid. Jag bara satt i soffan och tittade beundrande på hennes förehavanden. Aldrig i livet att jag kommer försöka lära mig något om hur datorn fungerar. Det är mycket enklare och säkrare att lämna över det till dem som har förstånd och tålamod med sådant.

Ett annat jobb som jag också gärna lämnar över till andra är biltvätt. Min bil är 10 år gammal och jag kan nog räkna de gånger jag själv har tvättat den på ena handens fingrar. Jag har en svärson, som tycker det är väldigt roligt att tvätta, rubba (eller vad det heter, vet inte vad det är) dölja repor och vaxa. PUH! Jag blir trött bara av att skriva det. Under tiden som Ulrika höll på med min dator så tog Bo hand om bilen. Nu skiner den som en sprillans ny bil. Han ska även fixa en ny registrerinsskylt åt mig, för den bakre är så solblekt att man knappt ser numret. Funderade på att beställa en där det stod PANTERTANTEN, men det blev lite långt, så jag får väl ta det gamla vanliga numret.

Rasmus var från början med och tvättade bilen, men efter ett tag så kände han att det var dags för en fikapaus. Den blev ganska lång. Han kom sen på att vår gräsmatta behövde klippas, så han tog sig an den i stället. Härligt med människor som tar egna initiativ!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar