onsdag 7 juli 2010

Ojdå!


När jag skulle datera ett brev idag var jag tvungen att kontrollera i min kalender vilket datum det var............7 juli. Milda makter! Det betyder ju att vi hade bröllopsdag igår. MÄSSINGSBRÖLLOP! För exakt 42 år och 1 dag sedan bytte jag efternamn. Att min man glömmer bort den här dagen är inte så ovanligt, men jag brukar faktiskt ha lite bättre koll. Kan det vara så att nu när man kommit in i "passionsåldern" så är varje dag en dag värd att fira, och då funderar man inte så mycket på om det är bröllopsdag, födelsedag eller namnsdag. (Krystad ursäkt för tillfällig minnesförlust)

På tal om att fira. Idag är det Salomonöarnas nationaldag. GRATTIS!

2 kommentarer:

  1. Grattis i efterskott! Själv så firade Anne och jag 3 år i år. Det är visst läder bröllop! Åtminstone här i USA. Undrar vem som kom på de olika materialen för hur länge man har varit gift?

    SvaraRadera
  2. Det är inte likt dig att glömma sånt! Men jag gillar det där med "passionsåldern"....låter som en väldigt bra ursäkt för tillfällig minnesförlust!

    Och vi är snart framme vid Pappersbröllop! Jag tror att det är veckopressen och gratulationskortsfabrikanterna som ligger bakom alla benämningarna. De vill sälja lösnummer och kort!

    På tal om att fira...idag är det EXAKT 20 år sen Stefan Edberg tog sin andra Wimbledon-seger. Bara en sån sak!

    SvaraRadera