lördag 2 februari 2013

Vad har hänt?


Jag har tyvärr inte varit så flitig med att promenera de sista dagarna. Men det betyder inte att jag har legat i soffan och käkat praliner......eller lakrits då i mitt fall. Det är det godaste jag vet. Vi har haft barmark några dagar och det har varit ett ljuvligt väder, men i natt kom det mer snö. Bilen var alldeles täckt av snö i morse när jag tittade ut. Solen sken från en klar himmel och det blev nästan lite julkortsaktigt. Jag kände hur jag längtade ut i skogen, så jag plockade på mig ytterkläderna, snörade på gåskorna och gav mig iväg. Oj, vad det kändes tungt! Det brukar alltid ta emot lite mer när man pulsar i snön, men inte så här mycket. Och såååååå mycket snö har det inte kommit. Inte kan väl kondisen försämras bara på några dagar? Kanske jag har en infektion som ligger och lurar nånstans i kroppen? Jag ångrade att jag inte tagit stavarna med idag, för jag hade verkligen behövt något att stötta mig på. Det blev en minimal spatsertur. När jag släpat mig hem var det bara sängen som hägrade. Jag hoppas det bara är en tillfällig svacka, en sån som de stora sportstjärnorna hamnar i ibland.

Ikväll kommer Rasmus, för han tyckte att han kunde sova över här. Då dröjer det nog inte länge innan jag är kurerad. Barnbarn är som fetvadd. Mjuka, varma och goa och hjälper mot alla krämpor.

14 kommentarer:

 1. Hoppas att du inte blev sjuk, utan att det bara var en tillfällig fm-svacka!
  Mysig helg, önskar Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag känner mig betydligt piggare idag.

   Radera
 2. Härligt att du har hittat botemedlet och dessutom har god tillgång till det.

  SvaraRadera
 3. Ha ha...ja barnbarn är verkligen de som gör att alla krämpor botas!!! Och självklart är du bara inne i en svacka!!!!! Ha en fin helg/Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rasmusbesöket gjorde susen. Idag är allt som vanligt igen.

   Radera
 4. Jag hoppas att "fetvadden"(Rasmus) hjälper så att du inte blir sjuk.Man hoppas att man slipper vara med i rullatorloppet så länge som möjligt.Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har "kurerat" mig så nu är jag ok igen.

   Radera
 5. njut av din fine Rasmus :) vad roligt att han kommer och ska sova över
  kramar

  SvaraRadera
 6. Hoppas att det inte är flunsan som knackar på, den är visst inget vidare trevlig ...
  Sköt om dig, kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, den vill jag inte ha. Räcker bar med en vanlig förkylning.

   Radera
 7. Goförmiddag! Ingen sol här idag! Inte än iaf... ha en bra dag! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Disigt här med, men inte särskilt kallt.

   Radera