måndag 5 september 2011

Idag är det synd om mig


Mänskligheten kan drabbas av allehanda saker. För länge sedan så härjade Pest och Digerdöd och i våra dagar har vi fått stå ut med bl.a. Asiaten, Hongkonginfluensan, Fågelinfluensan, Svininfluensan och inte minst den Manliga influensan.

Jag brukar skryta med att jag är kärnfrisk. Det är ju något man ska var ytterst tacksam för. Ibland får jag klart en släng av snuva och hosta, men det blir aldrig så allvarligt. Inte förrän nu. Jag har känt mig lite av banan några dagar och idag har jag varit helt nere för räkning. Huvudet dunkar som det värsta disco och halsen känns som sandpapper. Har inte orkat vara uppe nån längre stund i taget. Ja, jag har faktiskt varit lika sjuk som en förkyld man. Jag ska ta ett par Panodil och dricka lite varmt innan jag kryper till kojs. Förhoppningsvis känner jag mig som en människa i morgon bitti igen.

10 kommentarer:

 1. jag är heller inte sjuk så ofta
  Men efter sista läkarbesöket åkte jag på en dunderförkylning med snuva och nu hosta
  och har känt mig ganska "däckad"
  Hoppas du kryar på dig snart, men om det är en förkylning får du nog räkna med drygt en vecka
  i alla fall blev det så för mig
  Hoppas du har möjlighet att vila så mycket som möjligt
  kram

  SvaraRadera
 2. Av alle sykdommer du ramset opp tror jeg nok den mannlige influensaen er den desidert værste.

  Riktig god bedring, håper du er pigg igjen i morgen.

  God-bedring-klem fra Ingunn

  SvaraRadera
 3. Oj, oj!
  Nu är det verkligen synd om dig. Det där låter inte bra alls. Hoppas att du får sova i natt och känner dig bättre i morgon.

  Krya på dig!

  SvaraRadera
 4. Men stackare där. Jobbigt att bli sjuk. Du får bädda ner dej och bara vila så du blir fort frisk. Visste inte heller att jag var skådespelerska hihihihhi. Krya på dej nu.
  Styrkekram kommer här.

  SvaraRadera
 5. Tack för krya-på-dig-hälsningarna. Börjar känna mig helt normal i huvudet igen.

  SvaraRadera
 6. SV fra min blogg: Ja, jeg bor ca 20 minutter fra grensen, Svinesund. Her fant jeg oppskriften på skillingsbollene: http://snakk.klikk.no/Oppskrift/Skillingsboller/10068549 Ha en fin kveld!

  SvaraRadera
 7. Oj hoppas du mår bättre nu och känner dig som en frisk kvinna :D. Jag är sällan sjuk jag heller, även om jag har vissa krämpor men det är mest slitage på hyddan. Trevligt att du hälsade på hemma hos mig, du är välkommen tillbaka när helst du känner för det!:)

  SvaraRadera
 8. Fy vad tråkigt och jag hoppas det går över fort för dig. En rejäl förkylning är inte kul. Men tur att du inte drabbas så ofta.

  Svar till min blogg....antagligen heter bullarna så när man översätter den från finska språket. Jag har finsk bakgrund med finska föräldrar, men är väldigt dålig på språket och kan inte så mycket och vet inte vad de heter på finska.
  Visst är det hemskt att någon kan överge eller kasta ut en sån liten stackare. Hon var är så mager och full av öronskabb, så livet hade blivit väldigt tufft för lilla Gilda. De jag hade tidigare blev dumpade i en kartong i ett pannrum. Tänk om ingen hade hittat dem där?

  SvaraRadera
 9. Ibland är det skönt att bli omhändertagen och att andra tycker synd om. Så får man tänka även du. Kryp ner och ha det så bra du kan och jag håller tummarna för att du snabbt kryar på dig igen
  Kram

  SvaraRadera
 10. Hoppas du är bättre nu. Om du varit lika sjuk som en man då har du sannerligen varit riktigt sjuk. Du får hålla dig inomhus några dagar.krya på dig.

  SvaraRadera