onsdag 14 september 2011

8 år


Igår var jag bjuden på "gille". Rasmus fyllde 8 år. Även om det var en dag mitt i veckan som födelsedagen inföll på, så måste man fira den just den dagen. Att vänta till helgen när man är ledig är bara sånt som vuxna klarar av. Jag hann knappt knacka på dörren förrän Rasmus öppnade. Han kände säkert på sig att det fanns en present på andra sidan dörren. Vi hade köpt en skrivbordsstol till honom så det var ju ett rejält stort paket. Fortfarande är det mer spännande med stora och hårda paket, men jag har märkt att det börjar ändra sig lite på den fronten. Han håller på att bli stor. Ett antal tröjor och träningsställ togs lika glatt emot. De flesta presenterna hade någon anknytning till fotboll; skrivbordsunderlägg och pennskrin med Barcelonaemblem, lampa formad som en fotboll, böcker som handlade om fotboll naturligtvis. Det är väl onödigt att skriva att han gillar fotboll. 

Jag är nog för ovan att festa mitt i veckan numera. Kunde inte somna förrän halv 5 i morse, så idag känner jag mig verkligen "dagen efter".  

6 kommentarer:

 1. Gratulerer med dagen til Rasmus! Håper du kommer deg utover dagen, det er slitsomt å ikke få sove.

  SvaraRadera
 2. Oj var det en så väldig fest ;)

  Klart att man måste fira på rätt datm vilken dag i veckan det nu än är. Jag kan tänka mig att han var nöjd med sin dag.

  /Ingrid

  SvaraRadera
 3. Jag kan nog inte skylla min sömnlöshet på festen. Har tyvärr alltid haft sådana här perioder när jag ofrivilligt vänt på dygnet. Betydligt lättare nu när jag inte behöver åka till jobb.

  SvaraRadera
 4. Tänk att det är så svårt att sova. En så enkel sak. Det är bara att lägga sig på sängen släcka lampan och snarka gott i alla fall för min sambo. Kan det ha varit så att du hade för mycket "tänk" i huvudet.
  När jag träffar barn o barnbarn kommer så mycket tillbaks undermedvetet. I och för sig mest roliga saker men vart tar åren vägen
  Hoppas du får sova i natt
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hälsa och gratulera!

  Då var vi två som var vakna till halv fem - fast i mitt fall berodde det inte riktigt på festande, utan snarare på förskräckliga förvärkar. Hade helt glömt detta fenomen, det är fantastiskt vad man förtränger sånt man inte tyckte var nåt vidare...

  SvaraRadera
 6. Det brukar snurra i huvudet på mig om allt jag ska göra nästa dag, så det är kanske inte så konstigt att jag ligger vaken.

  Jag har skickat din hälsning vidare, Pernilla. Ibland kan det vara ganska bra med dåligt minne......

  SvaraRadera