fredag 30 september 2011

Hej alla bloggvänner


Som ni väl har märkt så har min blogg varit väldigt motsträvig de sista dagarna. Det har inte gått att lämna nån kommentar hos mig. Det var Ingmarie som uppmärksammade mig på det. Framåt kvällen hade det rättat till sig så några kommentarer kom in. I morse var det tydligen dags igen, för då fick jag mail från Yvonne att det inte funkade längre. Marianne, jag beundrar din envishet. Din kommentar kom in till sist. Som av en händelse läste jag Babbis blogg där hon skrev om det här problemet. Jag gick in och gjorde de ändringar hon föreslog.....och ser man på! Helt plötsligt ramlade det in några kommentarer.  Måtte det vara slutstrulat hos mig nu. Jag är oerhört tacksam mot alla er som meddelat mig när det inte funkade och för all hjälp jag har fått. Skulle det ändå hända igen att det blir samma fel, så kommer jag som vanligt att skriva mina inlägg och kommentera hos er. Det brukar det aldrig vara några problem med, tack och lov. Ha en trevlig helg och håll tummarna för att min blogg håller sig i skinnet. 

6 kommentarer:

 1. Fortsätter det strula så kan du ju avsluta bloggen och öppna en ny..förmodligen kan du importera dina gamla inlägg till den nya.
  VILL du avsluta FB men vet inte hur man gör...eller funderar du på det och vill läsa tankar omkring det menar du? Jag är lite trögfattad ibland :)

  SvaraRadera
 2. Skönt att det ordnade sig :-)
  Ha en sköööön helg,kram!

  SvaraRadera
 3. Avsluta FB är lätt. Kontoinställningar först..sen klickar du på sekretess som finns till vänster i menyn. Längst ner finns en länk om att avsluta kontot.

  SvaraRadera
 4. Jag har övat många år på gubben och på våra pågar. Ha en bra lördag! Kram!

  SvaraRadera
 5. Jag har märkt att det varit problem med bloggarna på Blogspot några dagar
  när jag klickat på att sända min kommentar så har inte rutan med verifierings-koden ( eller vad det heter )
  har inte kommit upp och min kommentar har inte synts
  förhoppningsvis kommentarerna kom med ändå...
  ja, hoppas det funkar nu.
  kram

  SvaraRadera
 6. Min blogg har fungerat normalt de sista dagarna. Hoppas det fortsätter så.

  SvaraRadera