fredag 22 juli 2011

Rantafaj igenJag förstår inte hur det kan bli så stökigt och smutsigt här hemma. Vi är trots allt bara två personer och det är ju inte så att vi springer in med leriga gummistövlar eller liknande. Men av någon underlig anledning, så tycker jag att det blir smutsigare inomhus på sommaren. Kanske för att man går ut och in flera gånger om dagen. Vintertid är man kanske inte lika pigg på att ge sig ut. Jo, om det är snö och hög fin luft, så klart. Men hur ofta är det det i Skåne? Den gångna vintern hör till undantagen. Känns lite konstigt att tänka på vinter nu. Speciellt som det är varmt och kvavt idag. Antagligen ligger åskvädret och lurar nånstans i närheten. Allt regn och åskväder kan braka loss nu i helgen och sen får det gärna bli fint resten av sommaren. Jag hade nämligen tänkt att ta ett rejält tag med dammsugare och vippa i helgen så jag bara kan njuta sen när jag får besök. De veckor barnen är här i Sverige måste utnyttjas på ett bra sätt. Endast trevliga sysselsättningar är inplanerade, och dit räknas definitivt inte städning.

4 kommentarer:

 1. Jag kan också förundra mig över att två pensionärer kan smutsa ner så mycket, men vi har ju dessutom två katter, så jag får väl skylla på dem.

  Ha en fin helg, även om händelserna i Norge sätter en sorgkant på tillvaron idag.

  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 2. Jag har tyvärr inget att skylla på. De enda djur vi har är brevduvor, men de har ett eget hus att smutsa ner i. Man kan tydligen inte känna sig säker någonstans i världen. Det är hemskt. Ha det bra du med.

  SvaraRadera
 3. Jag är övertygad om att det finns trolltyg som kommer om nätterna och skitar ner ;-)Kvittar hur mycket man dammsuger o håller efter så är det tillbaks nästa dag,fniss! Arbeta inte ihjäl dig nu bara utan ta en paus mellan regnskurarna.
  Ha det....bäst!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Jag tror faktiskt att du har rätt. Kan inte finnas nån bättre förklaring. Jag tar det väldigt lugnt idag med inplanerade pauser.

  SvaraRadera