lördag 23 juli 2011

Är jag synsk?


Ett av mina favoritprogram på TV är Medium. Jag gillar när det är lite spännande overkligt. Jag har absolut inget gemensamt med Allison Dubois i filmen förutom att jag också har tre barn. Det är den enda likheten....... tror jag. Fast jag börjar undra. Häromdagen skrev jag ett inlägg där jag tyckte det hade varit smart om Apoteket hade satsat på hemkörning. Idag läste jag att Apoteket faktiskt har en buss som de kan köra runt med. Nu har de mer tänkt sig att åka till större evenemang, som den stora scoutträffen i Kristandstad t.ex. De ska ha med sig lite salvor och förhoppningsvis värktabletter och annat receptfritt. Det är ju en bra början. I fjor skrev jag om den jättestora lokalen som stått tom här i Åstorp i åtskilliga år och mitt förslag på vad de kunde göra med den. Till min förvåning läste jag lite senare om en biograf i Malmö som till viss del hade det upplägget jag önskade.

Jag måste erkänna att det känns lite underligt. Men det finns mycket som man inte kan finna en enkel förklaring på, och det är ju det som ger lite extra krydda i tillvaron.


8 kommentarer:

 1. Liknande saker har hänt mig också...
  det har också hänt att jag tänkt på en sång eller något annat,
  och när jag satt på TV´n eller radion så spelas den sången eller de pratar om just detta
  eller samtidigt när jag skriver i en blogg så skriver den personen i min.
  och en del annat kul och mysigt som händer :-)

  Ja, det med hemkörning från Apoteket är bra och det skulle behöva utökas även till privatpersoner tycker jag
  För är man t.ex. sjuk och behöver medicin och inte har någon som kan hämta den...vad gör man då ?
  Ha en fin fortsatt helg
  kram

  SvaraRadera
 2. Visst är det underligt med sådana sammanträffanden.

  SvaraRadera
 3. hejsan Gunnel !

  Säkert har D en medfödd gåva i så fall.
  Jag är "kännsk" Min Mormor o.Mamma var häxor och jag har fått ärva lite av den kunskapen även min ena syster.Inget konstigt med det, fast jag tror vårt norska påbrå hjälper till.

  Älskar Medium, Det okända och andra okulta filmer helt på riktigt.

  Har haft påhälsning många gånger och har även sett.
  Ibland reser sig nackhåren när en kylig vind drar förbi nacken.(inomhus)


  Kram Mi

  SvaraRadera
 4. Jag tycker också det är väldigt intressant med allt ockult. Min farmor var väldigt vidskeplig och trodde på mycket övernaturligt.

  SvaraRadera
 5. Härmed döper jag om dig till "Saida" :-) Bra jobbat,fniss!
  Allvarligt talat är jag inte förvånad.Både min mormor och mamma hade/har synska förmågor och själv har jag upplevt tillräckligt för att vara övertygad.
  Kramar om och önskar dig en fin början på veckan!

  SvaraRadera
 6. Haha! Tack för namnbytet. Jag tror också att det finns mycket man inte kan förklara med vetenskapliga termer....och skönt är det. Hoppas du har det bra trots regnet.

  SvaraRadera
 7. Jag gillar också den serien men den går på en betalningskanal här så jag ser den bara om jag jobbar natt när den visas :-( ...
  Ha det bra !

  SvaraRadera
 8. Jag har köpt en DVD-box med en del av filmerna så jag kan kolla när jag känner för det. Väldigt bekvämt och jag slipper "bråka" om TV:n.

  SvaraRadera