lördag 8 januari 2011

Let´s dance


Nu har den nya säsongen av Let´s dance startat. Jag beundrar verkligen de som ställer upp i den tävlingen. Alla har så helt olika förutsättningar, men tycks gå in för det med liv och lust. Först och främst är de tvungna att träna oerhört mycket för att kunna åstadkomma något som påminner om tävlingsdans, och sen blir de kanske ändå totalt sågade även om de gjort allt de kunnat. En tuff utmaning. Redan i kväll tyckte jag att man kunde se vilka som nog kan hålla sig kvar länge i tävlingen. Tyvärr så är publikrösterna många gånger missvisande. Det verkar som om man vill ha kvar någon som man kan skratta åt. Det är väl inte det som tävlingen går ut på? Varför inte skippa publikomröstningen och bara hålla sig till vad domarna tycker. Det är väl ändå de som vet vad det egentligen handlar om. Det finns så många andra program med förnedringstendenser för de som är intresserade av att titta på det.

I varje säsong finns det alltid med någon färgstark personlighet, och det ger lite krydda åt det hela. Det är alltid lika fascinerande att se vilka kläder deltagarna har. Jag såg ett program för ett tag sen om den som sydde alla de här kreationerna. Det går åt åtskilliga meter tyg till en danssäsong. Det är ju inte bara damerna som glänser, herrarna är också uppklädda för att synas. Jag har sett de flesta programmen i serien, och min absoluta favorit av alla deltagare är Tina Nordström. Hon inte bara dansade bra, hon var även så otroligt tjusig att titta på med sina olika frisyrer och klänningar. Tobias och hennes show-dans slår det mesta som visats.

Det ska bli kul att se ifall någon av årets deltagare kommer upp i deras klass. Allt är möjligt.

1 kommentar:

  1. Vi brukar oxå bli helt hooked på Let´s dance... Fredagsmys med först god middag, sen Ben&Jerry glass i soffan till efterrätt framför Let´s Dance. Skönt att rutinerna är tebax!

    SvaraRadera