fredag 14 januari 2011

Att dryga ut pensionen


Ja, det är säkert något som alla funderar på någon gång. Det blir ju väldigt aktuellt när DET ORANGE KUVERTET dimper ner i brevlådan. Orange är min älsklingsfärg, så jag förstår egentligen inte varför jag inte blir glad när det kommer. Det är troligtvis innehållet som dämpar glädjen. Jag läste om tre herrar som planerat ett rån i Köpenhamn. Den ene av dem var i 70-årsåldern, och de två andra något yngre. Vilken energi de måste ha! Jag orkar inte ens åka ner till banken för att ta ut mina egna pengar. Alla sådana ärenden sköter jag via datorn. 

I vårt bostadsområde finns Grannsamverkan. Känns alltid tryggt att någon håller koll när man inte själv är hemma. För ett tag sedan fick vi ett informationsblad eftersom det varit en del inbrott här i närheten. Mycket kan man säga om inbrottstjuvar, men de saknar inte fantasi. En kille hade gått runt och velat sälja inbrottslarm! Vid en kontroll visade det sig att han inte var från något larmbolag. Han hade nog ett eget bolag.

Även om inte pensionen är i närheten av vad jag tjänade när jag jobbade, så skulle jag ALDRIG vilja byta. Nu kan jag göra precis det jag vill när jag vill och det är värt mer än alla pengar i hela världen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar