söndag 20 juni 2010

Och inget öga var torrt


En gammal klyscha, men igår tror jag faktiskt att den stämde mycket bra. Visst var det ett underbart bröllop! Alla bröllop är underbara! Vad skönt och se att även killar vågar visa känslor. Det ger hopp inför framtiden. Empatin kanske sprider sig. Det är synd om alla män i min generation som fick lära sig att en kille gråter inte. Så korkat!!!!!

Det har varit intensiva dagar. För mig, som är "sytokig" har det varit rena julafton. Jag satt klistrad framför TV:n när gästerna tågade in både till konserten och bröllopet. Jag måste träna upp min teckningshastighet, för det var näst intill omöjligt att få ner alla modeller på papper. Får bara hoppas på att alla veckotidningsfotografer har plåtat flitigt.

Klänningarna som damerna bar vid konserten var överdådiga. Där hade verkligen inte sparats på varken fantasi, tyg eller pengar. Även bröllopsklännigarna var tjusiga, men där tycker jag nog att några hade tänkt för mycket på att inte överglänsa bruden. Att "inte överglänsa" är inte det samma som att klä sig intetsägande. Det går inte att överglänsa bruden. Hon är alltid vackrast!

Bara vid ett tillfälle fick jag syn på en sätta-kaffet-i-halsen-klänning. Det var det hemskaste jag har sett! Klänningen i sig var väl ok, men skärp och ordensband var vedervärdiga. Jag for upp ur fåtöljen, pekade och sa upprört till min man:"HAR DU SETT VILKA HEMSKA FÄRGER?"
Det uttömmande svaret jag fick var: "Jaså?"

Är det verkligen bara ett kvinnligt fenomen att få olustkänslor när man ser vissa färgkombinationer som stämmer väldigt illa? För det kan väl ändå inte vara så att alla karlar är färgblinda?????

1 kommentar:

  1. Ett tips är att gå in på svt.se och se bröllopet i repris! Då kan du pausa, spola fram och tillbaka som du vill - så att du får ritat av alla klänningarna!

    Kan nästan gissa mig till vilken klänning du syftar på...jisses...

    SvaraRadera