torsdag 11 juli 2013

Vänta bara


Om 30 dagar kommer ni inte att känna igen mig. Jag fick ett fantastiskt erbjudande idag om att få prova en "ungdomskräm" alldeles gratis. De lovade på heder och samvete att jag skulle få tillbaka min unga look på den här korta tiden. Det var inget nytt som de lanserade, för de hade redan hunnit göra kundundersökningar och 97% var mycket nöjda. Det stod inte om det var damer i min ålder eller det var sådana där unga snygga tjejer som alltid ser så överlyckliga ut i reklamen när de smort in sig med rynkkräm. När jag var i deras ålder funderade jag då inte på några rynkor. Ärligt talat gör jag det inte nu heller.

Det där med att få tillbaka sin unga look stämmer inte riktigt. Då får man inte vara allt för gammal när man startar behandlingen, för den drog bara bort 10 år. När man kommit upp i min ålder så är 10 år bara blahablaha. De anordnade en tävling också. Man skulle skicka in en bild på sig själv innan man startade behandlingen och sen efter 30 dagar. Alla som får sitt foto publicerat på deras hemsida får 10 000kr. Nu börjar det likna nåt. Jag ska ta ett foto nu ikväll och sen ska jag leta upp ett foto på mig för 10 år sen. Det borde ju visa hur jag ser ut efter 30 dagars insmörjning.För 10 000 kr kan jag handla en hel del smink. 

27 kommentarer:

 1. Håller med. Nu börjar det likna en riktigt spännande tävling och det finns två sätt för dig att vinna. Eller hur?

  SvaraRadera
 2. Jag har inte fått något sådant erbjudande men däremot vinner jag hela tiden massor av pengar på lotterier mm som jag inte visste finns. Där är ju en härlig tid att leva i! /M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man är verkligen lyckligt lottad.

   Radera
 3. Lycka till och hör av dig om du tappade tio år så där bara.
  Rynkor är ju livets spegel, och borde ju få finnas.
  Alltså har jag rynkor...
  nu måste jag allt kolla spegeln....hej då !!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker inte att rynkor är något negativt. Det hör ju till. Äldre damer som är alldeles släta i ansiktet efter diverse ingrepp tycker jag ser onaturliga ut.

   Radera
 4. Bli inte alltför ung bara av bara farten....det tar så långt tid att åter vara där man egentligen är:)
  Själv funderar jag mycket på om jag behöver ett kritvitt leende...jag fick också ett fint erbjudande om en tandkräm som gör mitt smil till något alldeles extra, men ingen tävling och tiotusen..fast jag har förstås inte läst det finstilta

  Kram från rynkiga Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vill ha kvar de rynkor jag har...annars är det inte jag.

   Radera
 5. Haha! Kanske jag skulle ta och pröva den där krämen? Fanns det inte någon kräm som tog bort dubbelhakan på några veckor också - det skulle jag behöva? Håller med dig om att tio år till eller från inte kommer att göra någon större skillnad - åtminstone inte baklänges!
  Ha det gott önskar
  Ingrid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns säkert nån supermetod för dubbelhakor också.

   Radera
 6. Lycka till !!! Det bästa av allt är att hjärtat har inga rynkor!!!Maskinen är en Bosch .Den har skött sig bra hitentills.. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror inte det är värt besväret att testa den där krämen.

   Radera
 7. Vilken tävling!
  Det blir ju spännande att se om krämen ger något resultat. Och frågan är om det är så eftersträvansvärt. Att trivas i sin ålder är nog bästa skönhetsmedlet.
  Men Lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag längtar inte efter att varken vara eller se ung ut. Det har jag ju gjort en gång i tiden. Ombyte förnöjer.

   Radera
 8. Tänk vilka grejer det finns! Men... nej tack! Det där är inget för mig... då känner ju inte barnbarnen igen mig och det vore ju väldigt trist.
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker som du. Inte vill jag likna någon annan person nu. Trivs bra som jag är.

   Radera
 9. Jag blir lite fundersam om vad som finns i krämen, som får huden att dra ihop sig så rynkor försvinner? Eller om den gör huden svullen? Själv är jag inte ett dugg intresserad att prova något sånt och säkert finns det inte ens som oparfymerat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag litar inte på något som man får erbjudanden om på nätet. Och jag litar egentligen inte på allt som säljs ute i butikerna heller. Det är bara försäljarna som tjänar pengar på folks fåfänga.

   Radera
 10. alltså, sådant där tror jag ju inte på, all reklam i tv med just antirynk-krämer så visar de ju unga människor, inte har de väl rynkor ändå
  kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har också alltid undrat varför de visar unga tjejer i reklamen. Men det är klart då syns ju inga rynkor, vilket det inte hade gjort ändå på ungdomarna. Reklamen är långt ifrån verkligheten.

   Radera
 11. Ja du. Tänka sig vad spännande att se ut som i sin ungdom igen. Men du tupera inte håret för det var inte snyggt. Ja då var det kanske men inte nu. Bra tänkt att ta ett foto för 10 år sedan och ett nu. Ha det bra. Kram/Anita

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så svårt det var att få ut tuperingen sen innan man skulle sova.

   Radera
 12. Vilket härligt erbjudande som förstås ej går att missa. Ibland får man sådana erbjudande, men jag har nog inte fått så personligt. Ibland står det att man får 87 % jämnare hud, 92 % längre ögonfransar osv. Det blir exakt det. Du kan väl berätta hur det går, om jag också får del av något sådant.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr är jag nog misstänksam i överkant så efter betänketid struntade jag i det här gratiserbjudandet.

   Radera
 13. För 10 000 blir du oigenkännlig.
  Fast jag måste ju säga att jag tvivlar på att man blir så ugdomlig. Jag har aldrig blivit det. Fast det utlovas.
  Nej jag har mina små rynkor, en här och en där. Det lär nog bli fler.

  Lycka till och hoppas du åtminstone får pengarna.

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag litar inte heller på reklamen, och nån tävling brukar jag aldrig vinna, så det är bara att slösa bort tid på att delta i en sådan. Fast det är klart man vinner ju aldrig om man inte försöker.

   Radera
 14. Haha, oj, vad spännande :) Stor kram!

  SvaraRadera