måndag 18 juni 2012

Jag väntar till en annan dag


Idag har det regnat från och till hela dagen, så jag har inte kunnat hänga ut någon tvätt. Och tur var det för jag hade inget snyggt att sätta på mig som matchade tvättkorgen.

28 kommentarer:

 1. Du lyckas då hitta bilder :-). Förstår att du fick problem och vem skulle inte få det om klädkoden är långklänning vid upphängning av tvätt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ingen dans på rosor att vara husmor.

   Radera
 2. Konstigt väder också i Stockholm.
  Klarblå himmel varvat med gråa moln. Och kvavt är det.
  Ang vissa personers höga löner, så borde dessa pengar gå till anställda inom vård och omsorg

  Ha en fortsatt bra dag

  SvaraRadera
 3. Oj, nu tittade jag på tvättkorgen här hos oss också...obestämt grön i färgen och jag matchar inte alls annat än i tummarna och i sinnet. Kanske det duger bra så också. Här är också åsklikt men jag tror det drar förbi. Brukar så i våra trakter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man behöver kanske inte ta det så allvarligt.

   Radera
 4. Jag har haft tvätt ute i dag.Vi har haft lite sol men mest moln. Sen gick Paxi och jag på promenad och då skulle det klart börja att regna. tvätten hann att bli lite våt och vi också. Ja dom är tjusiga i sina klänningar men tvättkorgen ser lite malplacerad ut. Ha det bra. kram/Anita

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med om att det nog hade passat bättre med en handväska eller nåt liknande.

   Radera
 5. Ska man se ut så där när man hänger tvätt?? Då får jag kolla vad jag har i garderoben.Jag har ingen catering även om man kan tro det ibland.Klart du kan beställa.. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har man inget som passar får man väl skicka ut nån annan att hänga tvätten.

   Radera
 6. *Fniss*...du är för härlig! Jag är troligen den "tjejen" med rosa tvättkorgen och svarta fodralet...hos mig regnar det också, så jag fick allt vänta med tvätten också!
  Läste ditt föregående Inlägg om strykningen av duvvingen! Tänk vad du får vara med om roliga "saker" din lyckans ost!
  Önskar dig allt gott och var rädd om Dig!
  Kram och vink från mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är väldigt vacker. Ja, ibland händer det mest oväntade.

   Radera
 7. Kul inlägg! Ska genast se till att få lite bättre matchning mellan kläder o tvättkorg....intressant inlägg tidigare om duvor. Så fantastisk det måste var att se dem återvända/M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är riktigt spännande när man ser att de kommer högt uppe i himlen och sen dyker ner på duvslaget. De kan ju flyga otroligt många mil och ganska snabbt.

   Radera
 8. hahaha - nej, det var ju lika bra det :) vem vill hänga upp tvätt menar jag
  kramar

  SvaraRadera
 9. Jag hoppas du har rätt när det gäller datorkrånglet - att det bara var tillfälligt. Vad webhotell är har jag ingen aning om, men det finns något som heter så. Och det innebär att man får betala. Men det blir nog inte full service för det.

  Jag känner mig lugnad angående tvättkorg iallafall. Min är gråvit - passar till allt. Man undrar vad bilden skulle visa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan ha varit reklam för vad som helst, för jag tycker att viss reklam fattar jag ingenting av.

   Radera
 10. Här har det hängts kläder hela dagen. jag bar ett par mörkblåa jeans shorts i behagligt snitt. Till det hade jag en skir blommig topp av en ljuvlig kvalite.
  I morgon ska jag inte hänga tvätt så då tar jag på mig träningsoverall byxorna.
  Ha en fin morgondag
  kram

  SvaraRadera
 11. Här har vi haft ett perfekt torkväder idag. Men tyvärr har jag inte tvättat nåt. Och inte har jag nån tvättkorg som matchar min klädsel heller.

  SvaraRadera
 12. Har just satt igång tvättmaskinen och så läser jag det här... hm... kan nog inte hänga ut tvätten - inte för att det regnar, nix, för det gör det inte, men... jag har inga kläder som passar till tvättkorgen, eller tvärtom :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här bilden har visst gjort livet besvärligt för många. Jag har för mig att den är några år gammal, så modet har ändrats sen dess. Det är säkert modernt med ledigare klädsel nu och helt andra färger.

   Radera
 13. Jag har ingen tvättkorg och har - tyvärr - ingenstans att hänga tvätten. Tvätt som fått torka ute doftar så gott. Jag har i alla fall inget bekymmer vad jag ska ha på mig. Jo, idag har jag det. Omväxlande sol och regn, 14 grader - Jag har plockat bort vinterkläderna. Jeans och en varm tröja, det kanske blir klädseln i sommar.
  Ha det bra.
  Kram Viola

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snart kan man nog sluta upp med att hänga in sina vinterkläder. De passar året om.

   Radera
 14. Hej Gunnel..
  Hoppas allt bra med dig..Idag ser jag en sol känns nästan lite ovant..Får se om den stamnnar eller om vi ska få det eviga regnandet igen senare..Önskar dig en fin vecka..Kram Night Lady

  SvaraRadera
 15. älskar detta:)
  bilden, hur du får till det!
  du rockar lady ♥

  SvaraRadera