lördag 19 maj 2012

Att fylla ut


Rabarberna är jätttestora nu, och jag har plockat in några gånger och gjort paj. Häromdagen bakade jag med jordgubbar också i. Det blir inte så surt då, tycker jag. Överst hade jag ett smultäcke av smör, Stevia, mandelmjöl och havregryn. Det smakade nästan som knäck! Så himla gott! Frukt och bär är alltid nyttigt.

När jag läste tidningen i morse tänkte jag på att den är så väldigt inrutad eller randad vad man vill kalla det för. Det är 6 kolumner och allt verkar vara så millimeteranpassat både när det gäller reportage, små notiser, annonser eller bilder. Det finns inte ett ynkans litet vitt område någonstans. Alla sidor är fyllda. Ibland kan man dock läsa samma reportage på två ställen i tidningen. Nu menar jag inte att man ser rubriken och en liten sammanfattning först, och sen kommer själva reportaget inne i tidningen. Nej, här rör det sig om samma inlägg på två olika sidor. Det är säkert bara för att fylla ut, gissar jag. Idag är jag helt övertygad om att det gällde utfyllnad. På sidorna som handlar om Världen stod att läsa om lite av varje och mitt i allt detta var insatt en bild på Victoria Silvstedt som skulle på nån filmvisning i Cannes. Det är väl knappast nån världsnyhet?

Jag har upptäckt en del veck runt midjan. De måste helt klart fyllas ut....med rabarberpaj då, förslagsvis. Jag gissar att det går åt MYCKET rabarberpaj för att fylla ut de vecken.

18 kommentarer:

 1. Jag tror att ju äldre man blir, ju mer uppskattar man en rofylld omgivning.

  Rabarber kan man ju använda till mycket, och det är både en god och nyttig växt

  Ha en fin lördag
  mvh

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rabarber är verkligen gott. Det går att göra så mycket av dem.

   Radera
 2. Jag tycker att dagstidningar inte är tidningar längre. Till största delen är det oviktiga saker som publiceras och allt för mycket skvaller. Jag har tänkt på om vår tidning gör som den du läser fyller ut men det ska jag kolla. Vi har bara tidningen på helgerna annars läser vi nät upplagen. Den dagen jag tycker att den är värd mer att läsa i pappersformat så slår jag till. Än så länge duger gratis versionen på nätet
  Ha det så fint
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Prenumerationspriset är på tok för högt.

   Radera
 3. :D ett bra sätt att fylla ut vecken med :D
  ha en fin dag - kramar

  SvaraRadera
 4. Klart att du måste fylla ut vecken..Skulle vara kul att få träffa dej! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då kan jag lugnt smaska i mig idag.

   Radera
 5. Ja, rabarberpaj är gott. Snart kan jag börja äta av våran oxå. Ja visst är det konstigt att det ska vara nåt att skriva om att Victoria S. Ska till Cannes. Det skiter väl i allafall jag i. Ha nu en fin kväll och smaska på bara av din paj.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med om att det finns viktigare saker att rapportera om. Jag ska sätta mig framför TV:n nu och frossa.

   Radera
 6. Tack för att du tycker om min blogg! Alltid kul när man ser Att nån "ny" läst den. Din ser trevlig ut den också och söta barnbarn du har. Mina fyra är lite äldre. Men söta dom också!
  Klart du ska fylla ut vecken med rabarberpaj. Själv har jag fyllt på med grillad hamburgare i kväll.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är mycket viktigt att fylla ut alla veck.

   Radera
 7. Rabarberliga ljuvliga tider!! Nu är den som allra bäst och givetvis fyller pajerna upp de onödiga vecken:)...
  Vi prenumerar enbart på en tidning som vi läser på webben. Billigt och dessutom inget papper att föra till återvinningen. I pappersform kommer Ny teknik, en intressant tidning.
  Nyheterna får gärna vara mera underhållande än vad de är. Brott, mord och elände dagarna i ände...usch, det måste finnas annat att skriva om
  Jag har fyllt ut vecken med sparris under parmesantäcke idag...

  kram

  SvaraRadera
 8. Ååh vad jag blev sugen på rabarberpaj!! Med MASSVIS av vaniljsås!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skickar över till dig. Smaklig spis!

   Radera
 9. Haha! Den tidningen har nog en manlig redigerare, hehe. Och ja, absolut. Dina vecka passar alldeles utmärkt för paj. Flera olika sorter, faktiskt ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Din gissning är säkert rätt. Jag testar gärna olika sorters pajer.

   Radera