fredag 13 maj 2011

Paraskavedekatriafobi

MAJ
13
FREDAG

Fram tills idag hade jag ingen aning om vad det betydde. Det här långa och konstiga ordet betyder att man är rädd för fredagen den 13:e. Eftersom jag inte är skrockfull, så har jag aldrig funderat så mycket på det, utan ibland bara konstaterat att....jaha, idag är det fredagen den 13:e. Allvarligt talat så tror jag inte det inträffar fler olyckor just denna dagen om man jämför med andra dagar. Kanske de uppmärksammas mer, men det gör ju knappast den här speciella dagen till en otursdag. Om saker och ting ska gå åt helsefyr så gör de det oberoende av datum och veckodag. 

Men idag började jag faktiskt undra ifall jag varit för tvärsäker tidigare. När jag satte mig för att skriva ett nytt inlägg i morse, så kom det upp ett meddelande att Blogger var ur funktion för tillfället. Det har varit ett mycket långt tillfälle, för inte förrän nu ikväll gick det att skriva något nytt. Dessutom har två inlägg på Rasmus blogg försnillats. Förhoppningsvis kommer de tillbaka igen. Idag är det precis 1 år sedan som jag skrev mitt första blogginlägg, och det var ju knappast så här jag hade tänkt fira det.....ur funktion. 

För tillfället är det fotbollskort som gäller för Rasmus del. Bacugan och Pokemon har fått ge vika för levande människor. Idag ville Rasmus att vi skulle åka och handla sådana här kort. Jag hade ingen aning om vad de kostade, så jag undrade om han hade råd till det. "Nej, jag tänkte att du kanske kunde betala", fick jag till svar. Själv sparar han alla sina slantar till Legolandssemestern under sommarlovet. Jag försökte lite försiktigt med att jag hade nog inte så mycket pengar. "Det gör inget", sa han, "för de tar kort". 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar