söndag 24 maj 2020

Genomskådat


Tänk om människor var som sedlar. Då kunde man hålla dem upp mot ljuset och se vilka som var falska.

Så praktiskt det hade varit. Då hade man sluppit mycket elände.

28 kommentarer:

 1. Det vore väldigt behändigt men tyvärr är en del skickliga på att maskera sitt sanna jag...

  Kram

  SvaraRadera
 2. Fast sedlarna är mycket lättare! Vi får hitta på nå´t annat för att genomskåda falskhet! Ha en bra söndag Gunnel!

  SvaraRadera
 3. Tyvärr så är många bra på att "maskera" sig
  Ha en bra dag!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Jag gissar att det ligger i människans natur. Också i djurens värld maskerar man sitt "sanna" jag för att överleva. Det kanske hör till rent av men jobbigt är det många gånger när man känner falskheten in på skinnet, i all synnerhet när man har litat på någon som inte var att lita på.
  Ha en fin söndag Gunnel! Tack för tänkvärda funderingar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror man tjänar mest på att vara sig själv, även om det kanske inte tilltalar alla. Det känns åtminstone bättre för ens samvete.

   Radera
 5. Dina tankar håller sig säkerligen ovanför vattenytan. Att sätta på sig en synlig mask kan jag väl tycka är ok...speciellt nu, men den osynliga masken känns lite obehaglig och osäker.

  SvaraRadera
 6. Ja du Gunnel, det vore nåt det!!! Kram på dig <3

  SvaraRadera
 7. Barn är härliga i sina kommentarer!
  Kram!

  SvaraRadera
 8. Det hade varit bra. Sen tror jag att relationer människor emellan skapar en del falskhet. Man är olika mot olika människor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det stämmer. Man är aldrig likadan mot alla. Det är betydligt enklare med ens närmaste. De vet hur man är innerst inne och man behöver inte förställa sig.

   Radera
 9. Ja, det hade inte varit dumt alls!!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 10. Med min make nr 2 kände jag direkt att jag var mitt sanna jag. Det är en ynnest.
  Kram!

  SvaraRadera
 11. Det hade bara varit aningen tungt;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha! Ja, det hade nog inte varit så enkelt alla gånger.

   Radera
 12. Läckert foto på MM.
  Det finns alla sorters "skickligheter" när det gäller det yrket också. Men en del faller på eget grepp. Även på Blogglandia. Jag har en svart privat pärm om ämnet. Skulle kunna bli ett intressant manus i framtiden.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man får vara glad om man upptäcker falskheten i tid.

   Radera
 13. Oj vad bra skrivet och jag håller med dig då kunde vi sluppit mycket elände.. Nu hoppas jag att du får en fin kväll och du jag tycker verkligen om din blogg den är bra.. Kram Nicki

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, Nicki! Det var roligt att höra.

   Radera
 14. Haha, jag tänk om det hade gått. Fast vissa personer märker man ganska snabbt att de är falska. Och falska vänner vill man inte ha. Bättre med få äkta, än många falska.
  Kram

  SvaraRadera
 15. HERPES är en allvarlig och återkommande sjukdom som inte kan botas genom läkemedel eller injektioner av de amerikanska läkarna men det bästa sättet att ta itu med Herpes är genom att ta naturliga örter medicin för det, jag har läst om DR JAMES den stora herbalistläkaren som botade mig från herpes med hans kraftfulla örtmedicin. Jag kontaktade honom för att veta hur han kan hjälpa mig och han sa att jag aldrig skulle oroa mig för att han skulle hjälpa mig med de naturliga örterna! Efter två dagar efter att ha kontaktat honom berättade han att botemålet var klart och han skickade det till mig via UPS SPEED POST och det kom till mig efter 3 dagar! Jag använde medicinen som han instruerade mig (MÖRNING och kväll) och jag blev botad! Det är verkligen som en dröm men jag är så glad! för människor som lider av herpes och andra sjukdomar bör kontakta honom för sin örtmedicin eftersom jag är ett levande vittnesmål och jag botades av herpes och hans medicin är legitim. Jag skickade honom vad han begärde och han skickade mig sin medicin som jag tog i tre goda veckor och idag är jag här ute med negativt resultat. när jag gick på testet var jag så glad efter att ha gått igenom hans medicinering. du kan nå honom via VIA E-post drjamesherbalmix@gmail.com eller whatsappnummer: +2348152855846

  SvaraRadera