lördag 30 april 2011

Hattfnatt


Jag missade bröllopet igår. Idag kollade jag in det på webben i stället. Hade faktiskt hoppats på massor av inspirerande klänningsspaning, men av det blev det ingenting. Den engelska TV:n specialiserade sig på att visa kortegevägen i stället. Det var inte så lätt att få en skymt av vad damerna hade på sig där de satt inne i bilarna. Och inte var det nån större bevakning när de kom fram till kyrkan heller. Så fort bilen stannat och gästerna skulle stiga ur, så flyttades kamerafokus till nästa bil längs kortegevägen. Så himla ointressant! Nu får jag vänta tills veckotidningarna kommer med sina modereportage.

Eftersom det var förmiddagsbröllop, så var det inte samma överdådiga klädsel som det var vid Victorias bröllop. Här var det mer hattarna som var i fokus. Och vilka hattar!!!!!! Det fanns många väldigt tjusiga skapelser, men sen fanns det andra som jag vet inte vad de skulle föreställa. Prins Edwards båda döttrar hade nog bröllopets konstigaste hattar, eller vad det var, på sina huvuden. Den ena hatten tyckte en reporter såg ut som älghorn, och det var ingen dum beskrivning. När man såg henne bakifrån inne i kyrkan såg det ut som hon hade satt ett diadem med Musse Pigg-öron på sig. En del hattar hade jättestora brätten och satt lite på sniskan. Där gällde det för bänkgrannen att huka sig när damen vände på huvudet. Ibland hade det behövts två stolar för att få plats med både dam och hatt. På alla bröllop är bruden vackrast och det stämde in på gårdagens bröllop också.
1 kommentar:

  1. Ja, visst var hon vacker! Fast i och för sig så är hon så söt så hon hade nog kunnat ha på sig en sopsäck och ändå stråla i kapp med solen!

    SvaraRadera