torsdag 9 december 2010

Inför Nobelfesten


I morgon är det Nobeldagen med stort firande. Skvallertidningarna har spekulerat i vem som blir bjuden eller inte och varför. Alla sådana problem slipper jag ifrån. Jag är nämligen bjuden. Ja, inte till middagen i Stockholm, men till Nobelmelliset på Kvidinge Fritids. Jag tycker faktiskt att det är snäppet bättre. Både Rasmus och jag är välkomna att vara på plats en timme innan melliset startar. Det är nog för det obligatoriska minglet och presentationen, antar jag. Har inte hört något om klädkoden, så jag får väl chansa. Jag antar att ingen av Svensk damtidnings reportrar eller fotografer kommer att vara på plats i Kvidinge. Om de bara visste vad de missar!

1 kommentar:

  1. Jag ser fram emot ert besök! Jag räknar givetvis med att ni kommer in på din gamla avdelning på en gång och börjar minglet där :-).

    Fö har jag en viss journalistisk bakgrund så jag kan nog agera reporter om så skulle behövas. Vad klädseln beträffar så har jag funderat på min balklänning från kadettbalen i Boden 1998 - som jag blev inbjuden till av min då relativt nya pojkvän - numera min äkta hälft. Men vid närmare eftertanke tror jag inte att det är någon bra idé att försöka få på sig den där klänningen - 12 år och 2 barn senare - det hade nog bara förstört mitt goda humör....

    Ses imorgon!

    SvaraRadera