torsdag 2 september 2010

Skolbaciller


Idag har jag vabbat halva dagen för första gången i mitt liv. Jag fick hämta hem Rasmus från skolan eftersom han inte mådde bra. Det var ju nästan väntat nu när alla barn träffas igen efter sommarlovet. Vi plockade fram lite myskläder och sen bäddades den lille sjuklingen ner i soffan. Det dröjde inte länge förrän han sov. Jag fick själv åka till leksaksaffären och inhandla en Legobil. Något måste man ju ha som tröst när man är sjuk.

Jag har passat på att lära mig lite mer om datorn nu när jag har haft tillgång till skickliga lärare. Det finns säkerligen böcker att köpa som riktar sig till nybörjare, men kruxet är det, att jag orkar inte läsa dem. Det gäller samma vilka maskiner eller apparater det än gäller. Instruktionsboken ger mig stora skälvan. Jag tycker om när någon visar och förklarar för mig hur jag ska göra...många gånger. Tack och lov så är alla mina barn mycket tålmodiga och har överseende med att jag inte fattar allt efter endast en genomgång. Den genen har de inte ärvt efter mig. 

Det verkar så proffsigt när man kan länka till något annat från det man skriver. Nu har jag lärt mig det!!! Det är ju jättelätt.....när man vet hur man ska göra. Så nu kommer jag att länka vidare så fort jag får en chans. 

1 kommentar:

  1. Skönt att Rasmus har en så snäll OCH snabb mormor när man inte mår bra! Hoppas han snart kurerar sig!

    SvaraRadera