söndag 1 januari 2023

Uppsägning

 


Jag har avskedat mig själv från allt hushållsarbete här hemma. Jag gillade inte min attityd och dessutom hittade jag mig själv sovande på jobbet.

Hur blir det tro med avgångsvederlaget?


Egentligen hade jag tänkt ha ett annat inlägg idag med rubriken

Nerläggning

Detta blir mitt sista blogginlägg. Jag vill passa på att tacka alla som så flitigt kommenterat inläggen på min kalender och bloggen i övrigt. Tyvärr orkade jag inte svara på de sista kommentarerna. Jag fick covid på julafton, men jag blev inte så där allvarligt sjuk, som jag trodde man kunde bli. Både Göran och jag har fått 5 sprutor så det kanske hjälpte mig en del. Tyvärr smittade jag sen ner Göran och eftersom han sen tidigare har lungproblem blev det katastrof. Han är inlagd på lasarettet och jag är där inne hos honom nästan hela tiden. Jag åker in till eftermiddagsfikat och stannar över natten. På morgonen när Göran får in sin frukost kör jag hem för att sova några timmar innan jag åker in igen. Igår fick jag in både kudde och filt så jag kan bädda i en fällbar fåtölj. Det märktes stor skillnad. I natt har jag slumrat till några gånger och var inte lika trött som igår. Personalen är helt underbar. De har beställt så jag kan äta middag på avdelningen varje dag och slipper ge mig iväg ut för att äta.  

Det är med stor sorg jag avslutar min blogg som varit en stor glädjekälla för mig ända sen starten 2010. Jag har blivit bekant med så många trevliga personer tack vare bloggen och fått lära mig saker jag aldrig gjort om jag inte rört mig i Blogglandia. Jag önskar alla bloggvänner ett fortsatt Gott Nytt År och hoppas att ni kommer att ha det bra.

26 kommentarer:

 1. Så tråkigt!
  Du kanske orkar återkomma när allt lugnat ner sig igen?
  Önskar att allt ordnar upp sig för er! Stor kram!Anna-Lena

  SvaraRadera
 2. Jag önskar dig ett gott nytt år 2023!

  Det har varit trevligt att ha kontakt med dig under åren som varit. Fastän vi inte känner varandra i verkliga livet så har det varit en glädje att känna dig lite genom bloggen.

  Hoppas att allt ordnar sig till det bästa. Kramar från Anna-Lena.

  SvaraRadera
 3. Hoppas Göran kryar på sig snart, vaccineringen hjälper ju till.

  Synd att du lägger ner bloggen, jag tackar för den tid jag fått följa dig här.

  Hoppas allt blir bra nu och ert nya år blir som ni vill det ska bli.

  SvaraRadera
 4. Men så tråkigt att Göran blivit så sjuk i covid. Jag har grannar som också ligger i eländet nu, men de har inte behövt sjukhusvård i alla fall.
  Det är jättetråkigt att du lägger ner bloggen, för jag har följt dig länge nu och hoppas att du en dag när allt känns bättre ändå kommer igen.
  Tack Gunnel för de år jag fått följa dig!
  Varm kram!

  SvaraRadera
 5. Så tråkigt att ni båda blivit smittade av Covid och så ledsamt att Göran blivit så sjuk. Jag håller en tumme hårt för att du snart har honom hemma igen.

  Även om det självklart är ditt beslut så kommer även jag att sakna din blogg väldigt mycket. Tack för alla trevliga inlägg och kalendrar.

  Varma kramar <3

  SvaraRadera
 6. Jag hoppas att Göran får bra vård och att han tillfriskna snart. Jag hoppas också att du repar dig och får kraften och orken tillbaka!
  Tack för den här tillsammans med dig och din blogg! Jag kommer att sakna er men förstår att du inte orkar som det ser ut nu. Om du dyker upp igen blir jag jätteglad.
  Önskar er Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 7. Men kära nån. Kommer att sakna dina inlägg så otroligt mycket. Hoppas att allt går bra med Göran- det är såklart viktigast nu. Ta hand om dig fina härliga Gunnel ♡♡♡
  Kanske ångrar du dig och bloggar längre fram i år?

  SvaraRadera
 8. Blir så otroligt ledsen när jag läser om nedläggningen av dina roliga, fyndiga och härliga blogg. Uppsägningsbiten gav mig ett gott skratt, så chocken med din man som helt otippad.
  Så ledsamt och hemskt. Håller alla tummar och tår att din man klarar Covid! Och att du snart kan må bra igen du också.
  Tusen tack för alla goda skratt och all nyttig information som du har delat med dig.
  Önskar dig och din man bara det allra bästa 2023. Många styrkekramar.

  SvaraRadera
 9. Åh, Gunnel, så sorgesamt att ni båda blev dåliga och smittade av Covid. Men riktigt illa att Gösta blev så illa däran. Fint att läsa att han får bra vård och att personalen även underlättar för dig att vara på plats.
  Förstår att dina tankar och du nu är på helt annat håll än inom bloggvärlden. Jag kommer verkligen att sakna dig på alla sätt.
  Många tankar och en varm kram . Givetvis önskar jag Gösta god bättring.
  Varm kram

  SvaraRadera
 10. Finaste Gunnel, så länge vi har följt varandra genom åren och allt bloggande. Jag har full förståelse för att du inte kan och orkar blogga nu, jag försöker förstå att du slutar blogga. Det gör ont att tänka att du avslutar detta fina men med full respekt så inser jag att du har tänkt till och att du har bestämt dig. Nu önskar jag dig och Göran tillfrisknande och att Göran snart få komma hem till dig igen! Tusen tack för allt trevligt du har berikat mitt liv med, din humor och det där barnet som du bär inom dig alltid. Hoppas du har kraft att ta fram allt detta som hjälp nu när livet är jobbigt. Jag lever på hoppet att du snart är här inne igen. Som du vet så är hoppet det sista som överger en. Många varma kramar och med önskan om snabb tillfriskning för Görans del och indirekt för din del. Tack än en gång!
  Karin

  SvaraRadera
 11. Nej, nej, nej! Alltså, denna eländes covid som aldrig tycks ge sig. Jag blev alldeles matt när jag läste ditt inlägg. Stackars Göran — och stackars dig. Hoppas du känner att jag, och alla här hos Pantertanten, tänker på er båda, ja hela er familj. Helt förståeligt att du har annat än bloggande att tänka på nu. Jag hoppas verkligen att Göran snarast blir bättre och att ni får vara tillsammans hemmavid igen. Må verkligen 2023 bli bättre än det startat.
  Varm kram från mig!

  SvaraRadera
 12. Jag brukar inte kommentera, men blev så otroligt ledsen när jag läste ditt inlägg. Jag älskar din blogg, du är så fyndig och rolig! Hoppas du ändrar dig en dag. Allt gott❤️

  SvaraRadera
 13. Oj så trist att ni fått Covid, och att Göran är så sjuk.
  Jag kommer verkligen att sakna dig. Ofta när du skriver i din blogg så har jag känt att du är som en mamma för mig, vi har ofta haft samma tänk.
  Sänder många varma Krya på kramar till er!!
  Många styrke-kramar ifrån Lisa

  SvaraRadera
 14. Nej men Gunnel så otroligt ledsen jag blir. Nu är det viktigast att du fokuserar på Göran och jag hoppas innerligt att han får komma hem snart igen.
  Jag vill också tacka dig för din blogg. Jag började ju följa dig under 2021 års kalender då Bosse tipsade om den. Jag är så glad att jag hittade till dig. Tycker så mycket om dina fyndiga, roliga, lärorika och intressanta inlägg.
  Nu hoppas jag som sagt att Göran är hemma snart igen!

  Varma kramar,
  Anita

  SvaraRadera
 15. Så otroligt ledsen jag blir. Denna Covid sjuka förstör så mycket. Jobbigt att ni har drabbats och jag känner med dig och din Göran. Fint att du får den hjälp och det du behöver där av personalen. Känner med dig och hoppas innerligt att Göran snart blir bra igen. Förstår att ditt fokus ligger där.
  Att du slutar med bloggen är jättetråkigt och jag kommer att sakna allt som var du här. Det har varit så fint att ha fått följa dig. Plus att som jag har fått lära mig av dig.
  Sköt om dig och var rädd om dig.
  Varma styrkekramar från Wiolettan

  SvaraRadera
 16. Får läsa ditt inlägg med uppsägni g nu i detta nu🫣
  Ta hand om dig, det är jobbiga tider nu.
  Hoppas allt går väl och du kan få känna styrka.
  Ljus och kärlek till er 🙏
  Varm kram

  SvaraRadera
 17. Blev så berörd av detta ditt sista inlägg ... så ledsamt att Göran är så dålig. Kan bara hoppas att han kryar på sig igen.
  Väldigt ledsamt också att du nu gjort ditt sista inlägg på bloggen. Vi har följt varandra länge och du känns som en fin vän.
  Önskar dig allt gott bästa Gunnel!
  Kram

  SvaraRadera
 18. Jag skrattade till av bilden och din personliga och härliga text därtill. Sedan satte jag skrattet i halsen. Vad sorgligt. Vilken julhelg ni fick. Hoppas G fixar det här också. Vilken fin omsorg du också fått.
  Våra tankar är hos dig. Din fina blogg är oväsentlig i det här läget. Sedan hoppas jag naturligtvis att du öppnar bloggen lite på glänt vid en kommande dag. Vi vet så lite om framtiden.
  Bamsekramar från Visby

  SvaraRadera
 19. Sorgligt att ni blivit sjuka.Tänker på dig.Jag hoppas att du öppnar din blogg igen
  Krya på er.
  Kram!

  SvaraRadera
 20. Detta ditt inlägg gjorde ont att läsa Gunnel! Hoppas du och din Göran tar er igenom det här på bästa sätt! Det är det enda som är viktigt! Ni kommer att finnas i mina tankar, och jag saknar redan din härligt humor och dina finurliga inlägg.
  Det är skönt att höra att vårdpersonalen tar hand om er båda på ett fint sätt. Det behöver man i det läge ni är. All omtanke och styrkekramar till er båda!

  SvaraRadera
 21. Tänker på er och hoppas verkligen att allt ordnar sig till det bästa! Kram!

  SvaraRadera
 22. Dubbelt tråkigt med sjukdom och bloggstopp! Men sjukdomar kan gå över och pausade bloggar kan återupptas. Lycka till med allt!

  SvaraRadera
 23. När jag för en gångs skull har tid för en ordentlig bloggvandring känns det sorgligt att inte kunna läsa & se nya inlägg från dig. Du har funnits med nästan hela tiden sedan min bloggstart.
  Bamsekram från Visby

  SvaraRadera
 24. Går in och tittar i din blogg då och då, ifall att du mot förmodan dykt upp. Tänker mycket på dig och undrar hur livet går fram med dig och din käre man. Var rädda om varandra och kärleken! Kram!

  SvaraRadera
 25. Hoppas det har ordnat sig för din Göran. Så ledsamt! Saknar dig här i Blogglandia. Många styrkekramar.

  SvaraRadera