söndag 13 mars 2011

Melodifestival


Jag har inte sett alla deltävlingar av melodifestivalen, men finalen brukar jag inte missa. Det bör ju vara de bästa låtarna som har klarat sig kvar, eller? Både Eric och Danny platsade mer än väl där. För min del kunde vem som helst av dem få vinna. Vad jag inte förstår är hur The Moniker kunde hamna så högt upp på listan. Hans imitation av Beatles kläder och bakgrundsfilm var inte precis originellt. Jag var inte så särskilt förtjust i hans sång heller för den delen. Nu spelar det ju inte så stor roll eftersom han inte vann. 

Vad var egentligen meningen med de där två typerna som gjorde hälsokoll på artisterna? Jag fattade inte alls humorn där. Fanns det nån sån? Om det är meningen att programtiden ska fyllas ut med nåt skoj, får nog TV se till att skaffa manusförfattare som har lite fantasi. Det finns ju en hel del att välja bland. 

På tal om humor. När nu Socialdemokraterna äntligen fått en partiledarkandidat, har alla imitatörer fullt upp. Jag vet åtminstone en som inte kan ha några större problem med att göra parodi på den här karlen; nämligen Johan Wester. Det är nog inte bara jag som tycker att Håkan Juholt ser ut som Kajans tvillingbror. 


1 kommentar:

  1. Klockren! Undrar om Tiffany ska bli partisekreterare...? :-)

    SvaraRadera