tisdag 1 februari 2011

X2011


Jag har aldrig åkt X2000, men efter vad jag hört ska det gå supersnabbt. Januari 2011 har verkligen också gått i raketfart. Det brukar annars tyckas vara den längsta månaden på hela året, trots att det finns fler med 31 dagar. Antagligen för att det efter alla helger och allt stressande känns lite snopet. Nu börjar vardagen igen. Har man även slösat lite för mycket så verkar det som en evighet innan lönen kommer.

Januari har försvunnit och det är bara en vintermånad kvar. Ifall man räknar att varje kvartal innehåller tre månader....och det gör jag. Visserligen läste jag att någon påstått att det skulle komma en omgång vinter till, men jag tar det med en nypa salt. Ingen hade nämnt något om att det skulle snöa igår, men ändå så kom det några flingor. Ibland verkar det som om meteorologerna tror att det är första april varje dag så det är tillåtet att luras.

En liten notis i dagens tidning berättade att SJ planerar att etablera sig i utlandet. Är det inte att gapa över för mycket? Det går ju knappast smärtfritt här i Sverige, åtminstone under vintertid. Men SJ har kanske bara tänkt sig att utlandskörningen ska vara ett slags sommarjobb.                                                                                                                         

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar