måndag 14 februari 2011

Alla Hjärtans Dag


Det har visst blivit mer och mer vanligt att man skickar hälsningar till mor-och farföräldrar eller grannar och vänner den här dagen. Så bra. Då kan ju alla få känna sig lite värdefulla. Det finns alldeles för många ensamma både unga och gamla. Alla behöver känna att någon bryr sig. 

En sådan här minihelg är helt perfekt någon månad efter jul. Man behöver inte pynta hela huset och inte laga en massa mat för att fira. Det är bara en måbra-helgdag. Var och en gör precis så mycket eller lite som man tycker är nödvändigt inför den här dagen. 

Idag har det varit svinkallt. Min utevistelse har sträckt sig från ytterdörren till bilen och tillbaka in igen. Jag går inte ut frivilligt i sådant här väder. Kan tänka mig 1000 andra saker som är mycket viktigare att göra en iskall dag. Sitta vid datorn t.ex. och surfa på nätet eller prata via MSN eller Skype med mailvänner från hela världen. 

Jag tänker fortsätta min innesittardag med att kura ihop mig i TV-soffan och titta på mitt favoritprogram ikväll. Det börjar inte förrän kl.10 som tur är, så jag behöver inte argumentera för att få välja kanal. Det är bara jag i familjen som är kvällsmänniska. För den delen så är det bara jag i familjen som gillar det här programmet också. Vilket det är? Medium så klart!

1 kommentar:

  1. Jag väntar fortfarande på att de ska börja visa det på nån kanal här nere...hmmm....

    SvaraRadera