måndag 18 oktober 2010

Kungligt firande


På onsdag är det 200 år sedan Jean Baptiste Bernadotte kom till Sverige, och det uppmärksammas stort. Man kan ha olika åsikter om kungligheter, men jag tycker att så fort man ser en chans att fira något så ska man göra det. Det är inte alls tvunget att det ska ha något med de kungliga att göra. Visst finns det mycket man kan fira; inte bara födelsedagar eller namnsdagar. Vi har ju en hel del helger här i Sverige, och skulle inte de räcka till så kan man kolla upp vad det finns för helger i andra länder och importera dem helt privat.

På fredag är jag bjuden på fest och det ser jag fram emot. Det är Fritidspersonalen som ska träffas igen och det ska bli jättekul att få vara med. Det talades om en fem-kamp i Skyttehallen. Låter farligt. Åtminstone om jag ska deltaga. Tyvärr så blir jag aldrig färdig att gå till optiker och byta glasögon utan jag famlar mig fram med mina gamla. Kan nog bli en spännande kväll.

Snart är det tid för Halloween-firande. Även om jag inte tycker det är den mysigaste helgen på året, så ger den ju mig i varje fall en möjlighet att ställa till med fest. Förberedelserna inför en fest är minst lika roliga som festen förhoppningsvis blir.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar