torsdag 20 maj 2010

HobbymässaIgår möttes all Fritidspersonal på Knutpunkten strax före 8 på morgonen för vidare färd mot Köpenhamn. Målet var Bella Center och Creativas stora inköpsmässa. Vi kom dit strax efter 10 och då var det redan ganska många människor där. Varmt var det också, för solen sken in genom fönster och glasväggar, och vid varje visningsställe var minst 20 smålampor monterade. Det kändes som att vandra runt i en stor bastu.

Där var massor av olika visningar och föredrag som man kunde lyssna på. Var och en tittade på det man var mest intresserad av, och så möttes vi med ett par timmars mellanrum för att checka av läget. Det var kul att prova på olika tekniker. En del var ganska lätta, men en del inte alls så lätta som de såg ut när instruktören visade.

När vi och våra fötter kände oss helt färdiga, tog vi tunnelbanan in till Kongens Nytorv. Där satte vi oss vid ett långbord nära kajen och åt middag: bl.a. spättfilé med pommes. Efterrätten beställde vi i en glassaffär lite längre ner på gatan. Det blev hemlagat rån med lakrits och nougatglass och så naturligtvis sylt, piskeflöde och bolle.

Nu återstod bara tåg till Helsingör, båt till Helsingborg, tåg till Åstorp och till sist bil till Granvägen. Hade inte varit helt fel med rullstol till sängen. Det är sådana här dagar som gör att vardagen känns lite lyxig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar