fredag 14 maj 2010

Inget blir som man tänkt sigEfter en smarrig frukost bestående av en kopp kaffe och en chokladpralin nr 20 gjorde jag mig klar för att åka till Ängelholm. Det var stort firande på Järnvägsmuseet med diesellok och vagnar från både Sverige och utlandet. Även från Luxemburg skulle det ha kommit ett lok, men det uteblev av någon anledning. Däremot fanns det tåg från både Danmark och Norge.

Det var planerat att vi skulle åka från Ängelholms station till Båstad kl 11.27 och efter en timmes uppehåll skulle tåget ta oss tillbaka till Ängelholm. Vi hade inte väntat länge förrän avgångstiden ändrades både 1, 2, 3 och 4 gånger. Till slut fick vi veta att avgången var inställd pga att det tåg som gått tidigare hade gått sönder. Det stod nu ute på banan nånstans och väntade på att bli bogserat till stationen.

Eftersom det var kallt och blåsigt och vi redan hade väntat en timme gav jag upp. Det blev till att åka Renault tillbaka till Åstorp. Inte det sämsta.

1 kommentar:

  1. Nej, vad trist att det inte blev nån tågresa! Tågen från Luxemburg går inte att lita på... man ska flyga i stället! :-)

    SvaraRadera