onsdag 24 augusti 2011

Ombyte förnöjer


Som ni kanske märkt så har jag ändrat namn på min blogg....igen! När jag startade min blogg för drygt ett år sen döpte jag den till Gunnels blogg. Efter ett tag tyckte jag det lät så fantasilöst. Jag har alltid varit en stor beundrare av Golden Girls eller Pantertanter som serien kallas här i Sverige. Den gavs i repris igen ungefär samtidigt med att jag började blogga. Jag bestämde mig då för att ändra namn till Pantertanten i stället. De här fyra damerna i serien verkade trivas bra med livet; de tog inte allt så högtidligt. Jag skrev då att när jag blir gammal vill jag bli en Pantertant. Jag vill inte bli gammal och förståndig. Det verkar så TRÅKIGT.

I ett anfall av onödig energi startade jag upp ännu en blogg, som jag kallade Pantertantens Passioner. Här skrev jag mest om nostalgiska saker, recept, mina hobbies och liknande. Namnet Pantertantens Passioner kom av att jag tycker pensionstiden är en riktig passionstid. Nu har man tid för alla sina passioner i livet, som tidigare fick stå till sidan. Dessutom tycker jag att Pensionär låter väldigt könlöst. Passionista är en bättre titel. Då vet man att det är en dam det gäller. Det blev med tiden lite svårt att hinna uppdatera båda, och för ett tag sen slog jag ihop de båda och förde över Passionsheadern hit. Eftersom jag nu samlar alla mina "passioner" på ett ställe, tyckte jag det var läge att ändra namn ännu en gång. Om det är sista namnbytet vet jag inte.........

2 kommentarer:

  1. Etter hva jeg har lest på bloggen din så langt stemmer det nye navnet godt. :-) Hvem vil bli gammel og forstandig? Nei takk. Alder er kun et tall og det er oppskrytt å være et A4 menneske. Nei, ut med håret! :-)

    SvaraRadera
  2. Du har helt rätt. Åldern är ju bara några siffror.

    SvaraRadera