onsdag 17 augusti 2011

133 trappsteg


Det är väl ingenting? Det klarade jag lätt som en plätt....nerför. Terasstrapporna i Helsingborg är världens tjusigaste gym, och dessutom helt gratis. Jag får se till att besöka det lite oftare. Det är ett bra tag sedan jag var i Sundets Pärla, så en del affärer hade försvunnit och nya kommit till sedan förra gången. Det är mysigt att bara spankulera runt och insupa nya ideér. I ett skyltfönster såg jag ett halsband, som jag blev så förtjust i. Jag ska ner i mina hobbyrum och leta bland lådorna där. Tror faktiskt att jag har material så jag kan tillverka ett liknande.

Lite senare var det då dags att ge sig hemåt igen. OJOJOJ!!!!! Trapporna! Visserligen finns det en hiss, men jag har hissfobi så det var inte att tänka på. Endast i yttersta nödfall stänger jag in mig i en sådan bur. Det var bara att ta ett djupt andetag och ge sig på klättrandet. Som tur är så finns det gott om små avsatser efter ett antal trappsteg. Då passade jag på att stanna och vända mig om för att "titta på utsikten".


Den är verkligen storslagen. Igår var det soligt på eftermiddagen så man kunde se över till Danmark. När man kommit över hälften är där en del inmurade bänkar och de utnyttjade jag naturligtvis. Passade bra att sätta sig där och skicka lite sms medan hjärtat återfick sin normala rytm. 


Nästa gång tror jag att jag ska ta Santos med mig som draghjälp.

4 kommentarer:

 1. Tänk så vacker stad vi har, men så sällan man är där......Till tandläkaren och gynekologen...

  Sv. Så rätt, det blev en vecka utan motion, men sen så fick jag sätta fart och städa ur stallet för det blev inte bete för hästarna utan spa. Marken måste vara mättad av allt regn för det rinner inte undan. Nu är de inne och har det torrt och då ska du se att värmen kommer och vi får lite indiansommar framöver...

  Ha det så bra

  SvaraRadera
 2. Visst är det synd att man för det mesta besöker staden för att man har en läkartid att passa.

  SvaraRadera
 3. Kan bara hålla med dig om hur vacker H-borg är och jag ryser vid tanken på den där jä-a saltkristallen man vill bygga,brrrr! Synd att vi inte sprang på varann men det händer kanske en annan gång?!
  Kramar om och önskar dig en fin dag...och helg om vi inte hörs :-)

  SvaraRadera
 4. Ja, ibland undrar man hur folk tänker...ifall de nu gör det. Hoppas verkligen vi träffas nån gång.

  SvaraRadera